Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltiltották tőlem a barátnőmet a szülei. Hogyan
találkozzunk?
Sehogyan.
Az ilyen kapcsolatok amúgy is halálra vannak ítélve. Jobb előbb lezárni.
2013. okt. 7. 14:36
Városba csak elengedik,vásárolni,plázába,barátnőkkel találkozni,stb,stb.
Az egyik barátnőt akkor be kell neki avatni,hogy mondja azt,hogy vele van ha megkérdezik. Ugyan már mindent meg lehet oldani.
2013. okt. 7. 14:39
Ha a tényleges korod nem árulod el,akkor legalább annyit,hogy 25 alatti vagy feletti vagy?
2013. okt. 7. 14:41
figyelj. a nővérem 14 évesen járt egy 20 éves pasival. Szerették egymást, a szüleim próbálták meggyőzni hogy ne járjon a fiúval de nem tiltották el tőle. Szerintem így a helyes. Saját magánélete az hogy kivel jár és kivel barátkozik. Tanuljon a gyerek a saját hibáiból. Ha ezt egy szülő nem érti meg akkor ez nem szülő.
2013. okt. 7. 14:43
15/52 A kérdező kommentje:
Nem akarom befejezni ha már ennyit küzdöttem érte. Szerintem ha 8 hónapot vártam rá akkor látszik, hogy komolyan gondolom. Ennyit sose vártam egy lányra sem. Most, hogy megkaptam boldog vagyok és ő is az, nem szoktam hülyíteni senkit. 32 vagyok...
Sose értettem az ilyen embereket akiknek csak a kisebbekkel jön össze. :D Én azt is kikacagom aki 21 évesen jár egy 16 éves lánnyal pl. Mi a baj? Annyira ronda és szerencsétlen hogy a sajtá korosztályában esélye sincs a lányoknál egy fiatalabbat meg könnyebb elbolonditani vagy mi? :D
2013. okt. 7. 14:50
8 hónap az semmi. Hülye vagy. Várj még pár évet, akkor már nem tilthatnak a szülei semmit. Kérdés, hogy ő hajlandó-e várni. 16 év korkülönbség idősebben már elfogadható.
hát nem tudom... természetes hogy a lány szülei tiltják mert azt hiszik hogy te valami pedofil vagy és hogy csak kihasználod a lányukat. Mutasd meg a szüleinek hogy tényleg szereted pl átmész hozzájuk vacsorázni hozol virágot a szüleinek főzöl nekik a lányodnak veszel cuccokat lehet engedni fogják :D
Hú apám, nagyon-nagyon nehéz lesz a szüleit meggyőznöd, hogy tényleg szívből szereted a lányukat. Én szüleimet nehéz is lett volna... Engem, nem tudom mennyi,de elég sok kitartással biztos meggyőznél. Én is tapasztalok mostanában dolgokat (30 évvel idősebb a barátom), szóval én így kívülállóként elhiszem, hogy tényleg nem csak mutogatni vagy dugni kell, de ezt azért egy szülőnek beadagolni...
Azt javaslom tartsatok kb 1 hónapos szünetet. Ebbe belefér 1-2 tali, de ne sok. Aztán szaporítsátok kisit többet, és így tovább. Szülők kezdjék kicsit elfelejteni. Csak ki lehet így húzni 18 éves koráig és akkor talán a szülők is megenyhülnek. 2 év csak elég nekik. :)
Akkorra már 34 leszel és, ha valaki ennyi ideig várna rám vagy a lányomra akkor nem hinném, hogy lenne gond.
Kemény a fa életlen a fejsze, de menni fog, hajrá!
25/N
2013. okt. 7. 14:52
Meg persze az is kérdés, hogy valóban ezt a lányt szereted-e, vagy általában a fiatal csajokhoz vonzódsz. Az utóbbi esetnek nincs értelme.
2013. okt. 7. 14:52
Kapcsolódó kérdések: