Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szegények vagyunk, hagyjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegények vagyunk, hagyjam el a páromat?

Figyelt kérdés
Rossz anyagi körülmények között élünk ezért nem vagyok boldog. Most megtetszett egy viszonylag "gazdag" pasi, szeretnék vele összejönni mert már nem birom ezt a szegénységet. Mi a véleményetek? Adnátok valami tanácsot?
2013. szept. 12. 12:23
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
37%

Lehet, hogy kamukérdés, de lényeg, hogy semmivel sem rosszabb a gazdaggal baszni, mint a szegénnyel. Sőt, ha nem is boldog valaki a szegény párjával, akkor már inkább a gazdaggal legyen. Mert lehet, hogy lelkileg vele sem lesz boldog, de legalább a szép ruhák, szép ez-az kárpótolják majd.

Mert igenis boldogítanak az anyagiak, bár tény, hogy nem csak az számít.

De ne mondjátok már, hogy egy fiatal csinos lánynak ne okozna örömöt, ha divatosan, változatosan tud öltözködni. Én már lassan középkorú nőnek számítok, nem vagyok különösebben szép se, mégis imádok öltözködni, jó érzés, egy pluszt ad, örömöt, és mikor régebben ezt nem tudtam megtenni fiatalabb koromban, bizony lelki válságot okozott.

Nem vagyunk egyformák, van akinek nincs igénye a szép holmikra, van akinek meg igen.

2013. szept. 13. 12:17
 52/58 anonim ***** válasza:

"Nem vagyunk egyformák, van akinek nincs igénye a szép holmikra, van akinek meg igen."

Szerintem mindenkinek van igénye szép holmikra, de valaki megdolgozik érte (pl. én is, és még rengeteg nő a világon), és van aki csak csettintésre nyalogatja a bohócot, hogy mindent megkapjon.

Ez nem mindegy.

Mert ha egy pasi jobban keres, és szívesen vesz meg mindent a párjának az más, mint amikor a pasi eltartja a nőt, de cserébe el is vár bizonyos dolgokat, függetlenül, hogy a másik fél mit szeretne és mikor.

2013. szept. 14. 12:28
 53/58 anonim ***** válasza:

Csakhogy egy szegény pasi is elvárja, hogy nyalogassák a bohócot, nincs különbség.

Mellesleg távolról sincs mindenkinek igénye a szép ruhákra. Sok kérdés volt már erről is itt. Van akinek jó a melegítő is otthonra, a kinyúlt póló, meg ha elmegy akkor is jó neki az egyszerű ruha, ami nem divatos, nem szemet gyönyörködtető, csak egy sima valami, hogy ne legyen meztelen.

2013. szept. 14. 12:51
 54/58 anonim ***** válasza:
Sőt, azok a nők, akik vállalják a 2., 3. babát is azon az áron, hogy nekik nem jut szép ruhára, nekik is fontosabb a többedik gyerek, mint a jó megjelenés.
2013. szept. 14. 12:53
 55/58 anonim ***** válasza:
Undorító hülye k-rva
2013. nov. 1. 15:40
 56/58 anonim ***** válasza:

"Csakhogy egy szegény pasi is elvárja, hogy nyalogassák a bohócot, nincs különbség."

De van. Mert ha egy testi kapcsolat úgy zajlik, hogy mindkét fél akarja, mindkét félnek jól esik, az az egyik.

Viszont ha a pasi csettint egyet, függetlenül attól hogy a másik fél mit szeretne, akkor az már teljesen más.

2013. nov. 2. 08:53
 57/58 anonim ***** válasza:

Csakhogy a szegény pasival meg azért nem esik jól a szex, mert ott az az állandó rossz érzés, hogy holnap mit eszünk, hogy már megint vehetem fel a régi cuccaimat, ez pedig megöli a vágyat, és ki is szeretünk a párunkból.

Tehát nem lesz már jó vele a szex sem, mint ahogy semmilyen egyéb tevékenység sem.

Főleg, ha ott motoszkál tudat alatt, hogy kaphatna magának gazdagabbat is, csak az idejét vesztegeti a szegény mellett.

2013. nov. 2. 15:01
 58/58 anonim ***** válasza:

"Csakhogy a szegény pasival meg azért nem esik jól a szex, mert ott az az állandó rossz érzés, hogy holnap mit eszünk, hogy már megint vehetem fel a régi cuccaimat, ez pedig megöli a vágyat, és ki is szeretünk a párunkból. "

Elárulom neked én már éltem gazdag pasival is és most tök csóróval.

A gazdag úgy tekintett rám mint egy qvára.

Nem hagyta hogy tanuljak, hogy dolgozzak, mindent meg akart nekem venni, de cserébe nekem akkor és annyiszor kellett volna nyálaznom a bohócát amikor csak ő akarja.

(az már mellékes volt, hogy én is szerettem volna magam jól érezni)

Hát mondtam is neki, hogy ennyi volt.

Most tényleg meg kell húzni a nadrágszíjat.

De minden forintomért megdolgozom, és igen, van hogy hó vége felé már a párizsi is luxus, illetve nem egyszer volt, hogy pár napot késtünk az albérlettel, de ember vagyok, szabad ember, nem egy rabszolga egy qva, egy állat.

2013. nov. 2. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!