Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy a férjem...

Mit csináljak, hogy a férjem kicsit észhez térjen? Hagyjam abba a munkát?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok a lányommal, mellette eljárok néhány idős emberhez takarítani, bevásárolni, 2 házaspárnak főzök is.

A gond az, hogy nem bírják a kisgyerekeket, így délután megyek amikor a férjem itthon van. Vagyis itthon lenne, ha nem ugrana be még ide-oda valami halaszthatatlan dolog miatt.

Miért nem érti meg, hogy így előbb-utóbb nem fogok tudni dolgozni?

2013. júl. 17. 18:22
1 2
 1/14 Amado atya ***** válasza:
18%
A férjednek is kell némi lazítás a munka után, ezt azért vedd számításba.
2013. júl. 17. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy próbáltad elmagyarázni neki?

Ültesd le és mondd el, hogy ha hazajön x órára, akkor el tudsz menni dolgozni, ami havi x forint bevételt jelent. Amennyiben erre nincs szükség szerinte, akkor mondja meg és te felmondasz, de ne hozzon kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nem lehet rá számítani. Döntsön, neked így is jó, úgy is jó.

2013. júl. 17. 18:47
 3/14 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor majd én nem dolgozok és nem tudjuk fizetni a számlákat vagy az albérletet. De legalább ő pihenget.

Egyébként is hogy jövök én ahhoz hogy dolgozok, miközben neki fontosabb dolga lenne.

2013. júl. 17. 18:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vele kéne szépen megértetni, kiabálás, veszekedés nélkül. Sokan ott rontják el, hogy indulatból balhéznak, és valójában (tapasztalat) a pasi a hangos, mérges szót elengedi a füle mellett. :)
2013. júl. 17. 18:53
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Most mire ez a cinikusság??? Választ vártál, kaptál is akkor mi a bajod???
2013. júl. 17. 18:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne, hogy leülünk és megbeszéljük. Már nem tudom hányszor megtörtént. Leírtam szépen papírra is, e-mailben is hogy bevételek, kiadások. Vagy a bevételt növeljük, vagy a kiadást csökkentjük. Más lehetőség nincs. De egyik sem tetszik neki.
2013. júl. 17. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Meg se merem kérdezni, miért kell úgy gyerelet vállalni, hogy anyagilag nem bírjátok...
2013. júl. 17. 19:36
 8/14 A kérdező kommentje:
A terhességem alatt a férjem úgy döntött, hogy részegen megy be dolgozni, amit a főnöke nem nagyon értékelt. Most egy haverjánál dolgozik nem bejelentve, össze-vissza kap fizetést.
2013. júl. 17. 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Felelötlen embert választottàl, mèg jobb. Ne haragudj, kérdezö, de erre csak azt lehet mondani hogy edd meg, amit föztél, mert más megoldás nincs. Sajnállak a helyzeted miatt, de így gondolom.
2013. júl. 17. 19:48
 10/14 Amado atya ***** válasza:
65%

Arra nem gondoltál, hogy:

-Azért nem jár haza "rendesen", mert örül, ha nem látja és nem hallja a gyereket?

-Hogy azért ment be részegen dolgozni, mert neki minden mindegy volt, mert ő -még- nem akart gyereket?

Komolyan kérdem, nem trollkodásból.

2013. júl. 17. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!