Mit csináljak, hogy a férjem kicsit észhez térjen? Hagyjam abba a munkát?
Itthon vagyok a lányommal, mellette eljárok néhány idős emberhez takarítani, bevásárolni, 2 házaspárnak főzök is.
A gond az, hogy nem bírják a kisgyerekeket, így délután megyek amikor a férjem itthon van. Vagyis itthon lenne, ha nem ugrana be még ide-oda valami halaszthatatlan dolog miatt.
Miért nem érti meg, hogy így előbb-utóbb nem fogok tudni dolgozni?
Hogy próbáltad elmagyarázni neki?
Ültesd le és mondd el, hogy ha hazajön x órára, akkor el tudsz menni dolgozni, ami havi x forint bevételt jelent. Amennyiben erre nincs szükség szerinte, akkor mondja meg és te felmondasz, de ne hozzon kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nem lehet rá számítani. Döntsön, neked így is jó, úgy is jó.
Értem. Akkor majd én nem dolgozok és nem tudjuk fizetni a számlákat vagy az albérletet. De legalább ő pihenget.
Egyébként is hogy jövök én ahhoz hogy dolgozok, miközben neki fontosabb dolga lenne.
Arra nem gondoltál, hogy:
-Azért nem jár haza "rendesen", mert örül, ha nem látja és nem hallja a gyereket?
-Hogy azért ment be részegen dolgozni, mert neki minden mindegy volt, mert ő -még- nem akart gyereket?
Komolyan kérdem, nem trollkodásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!