Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegények vagyunk, hagyjam el a páromat?
nem tudsz új ruhát venni, szegény :(
Tudod, amikor én szültem, éppen nem volt gyed, csaj gyes (Bokros), és nem futotta benzinre,sőt, bérletre sem (kismamabérlet itt nálunk azóta sincs). Ha el kellett intéznem valamit, gyalogoltam, akár egy órát, babakocsival, gyerekkel... és túléltem. A legkisebb bajom volt, hogy nincs ruhára pénzem.
Azért valahol sajnállak, tudom, milyen pocsék pénztelennek lenni, de ugyanakkor megvan a véleményem arról, hogy ezért képes lennél mást választani.
Ezért tart itt a világ mert tele van olyan emberekkel mint te.
A nőkben (tisztelet a kivételnek) nincs tartás, méltóság, nem tudnak mit kezdeni a szabadságukkal,testüket szépségüket felhasználva akarnak előnyösebb helyzetbe kerülni
Én szégyenlem magam helyetted pedig nő vagyok
Nálunk is vannak anyagilag rossz időszakok sokszor spórolni kell..de tudod mit engem nem érdekelnek az új ruhák ..engem az érdekel hogy a másik felem mellett ébredjek reggelente, szeretetben.
Az hogy nyomorra hivatkozol nem elfogadható...tudod mi a nyomor..?amikor nekem gyerekkoromban nem volt mit ennünk olyan szegények voltunk...max turiból kaptam ruhát és a szeméttel fűtöttünk.....a mai napig azt is megbecsülöm ha a párom hoz nekem egy gyümölcsöt a boltból, mert emlékszem ezekre az időkből..felháborít a viselkedésed....
szia,hagyd ott akkor.
én is már csak olyannal jövök össze aki jól áll anyagilag,és nem azert mert számító vagyok.
sose neztem a penzt,most vagyok 30,és olyan pasijaim voltak,akik csórók voltak,szenvedtem mellettük,soha nem vittek sehova.
a kapcsolatot meg a penztelenség megöli.
én is már csak pénzessel jövök össze,elmegyünk ide oda,nem faj a fejem,hogy nincs pénz.
megértem a 18 éves kiscsajokat is akik a penzre mennek,igazuk van.
nekem volt h 1000 ft om volt egy hetre,mellettem a kislanyommal,pelenkara nem volt pénzem,tápszerre,mert egy csövessel éltem együtt.ebböl tanultam.
hagyd el. a te életed. azt csinálsz, amit akarsz.
nem értem mit kell ezen megkérdezni. úgyis te fogsz dönteni.
ha azt mondjuk inkább egy hajléktalannal imserkedj össze, akkor azt tennéd?
van aki elítéli ezt a magatartást, van aki nem. sajnos jellemzően olyan világot élünk, amikor a pénz mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!