Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szegények vagyunk, hagyjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegények vagyunk, hagyjam el a páromat?

Figyelt kérdés
Rossz anyagi körülmények között élünk ezért nem vagyok boldog. Most megtetszett egy viszonylag "gazdag" pasi, szeretnék vele összejönni mert már nem birom ezt a szegénységet. Mi a véleményetek? Adnátok valami tanácsot?
2013. szept. 12. 12:23
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
76%
Gondolod, hogy a gazdag pasi el fog tartani azok után, hogy már 1x elhagytad? Szerintem nem. Nekem biztosan nem kellenél. Remélem két szék között a pad alatt fogsz kikötni.
2013. szept. 12. 13:17
 42/58 anonim ***** válasza:
62%

Ez gáz, mert a pasik ilyenek miatt általánosítanak.

Figyi. Mi is dettó ugyanilyen cipőben járunk. Albérlet, tartozás hegyek, semmi segítsége sehonnan, mindketten minimál bérért dolgozunk, sehova nem tudunk elutazni, se mozi se étterem, se ruha, se uszoda, koncert se SEMMI.

Nekem is (mindkettőnknek) rettentő rossz, és sokszor veszekedünk is kétségbe esésünkben. És bár nem hiszem hogy ő a Nagy Ő, már ha tényleg van ilyen, csak azért nem lépek le mert csórók vagyunk.

Pont hogy ilyen helyzetben kell együtt lenni.

Ha ketten nem tudtok megélni, akkor ha elhagyod a párod, ő egyedül 1 bevételi forrásból hogy fog tudni megélni?

Jó, persze nem kötelességed vele maradni, de ne az legyen az indok hogy csóró.

Ha kő gazdag lenne akkor is elhagynád?

Mert ha igen, akkor nem szereted és kész.

Nekem ha a jelenlegi párom dúsgazdag lenne, akkor sem érezném 100%-an, hogy ő a nagy ő. De csak azért nem fogok valakit elhagyni, illetve valakivel összejönni, mert több vagy kevesebb pénze van.

Ha összejössz a gazdag pasival, akkor te anyagilag kiszolgáltatott leszel. Ergo, nem leszel szabad, és boldog, hanem azt és akkor kell tenned amikor ő akarja, mert ugye ő tart el.

Ha meg egyszer már szakítottatok, akkor annak volt oka.

2013. szept. 12. 13:27
 43/58 anonim ***** válasza:
62%

Nem a szegénységgel van baj, hanem azzal,hogy csak ezt a kiutat látod belőle.Mit dolgoztok,van lehetőségetek tanulásra,költözésre?

Ha nincs semmire pénzetek,gondolom minimálbér közeli összegér gürcöltök,ehhez képest a viszonylag gazdag pasi talán egy átlagfizetéssel rendelkező ember lehet.

2013. szept. 12. 13:28
 44/58 anonim ***** válasza:
85%

Az anyám is elvált a csóró férjétől pár éve, és hozzáment egy nála pár évvel fiatalabb pasihoz. Tele vannak pénzzel, de ő úgy van tartva, mint egy gyerek, soha nincs nála pénz, miközben a férjénél százezrek vannak a zsebben, nem vehet meg semmit önállóan, csak a pasi jóváhagyásával, pedig ő is dolgozik a cégükben ugyanúgy. Ilyen boldogtalan még sosem volt, minden reggel sírva jön dolgozni, és rájött hogy nem jelent semmit, mennyi ékszerrel van tele aggatva. Aggódom érte, mert egyedül fog megöregedni csórón. Ha a volt férjével marad, lehet hogy akkor is csóró lenne, de lenne valaki mellette, aki becsüli.

Tanulság: soha ne támaszkodj másra, támaszkodj saját magadra. Ha eleged van a szegénységből, vállalj plusz munkát, csökkentsd a kiadásokat /pl. válts olcsóbb díjcsomagokra tévénél, telefonnál/, okosan vásárolj... Ezer praktika van. Ne mástól várd a megoldást, mert az vissza fog ütni!

2013. szept. 12. 13:30
 45/58 anonim ***** válasza:
62%
Égessétek el a szemetet.
2013. szept. 12. 13:42
 46/58 anonim ***** válasza:

Nekem a párom viszonylag jól keres, de eszembe nem jutna rászállni a pénzére, van nekem saját keresetem, ha akarok magamnak valamit venni, akkor abból megy, ha nem sajnálom rá.

Amúgy meg ha gazdag is a pasi, az lesz az elvárásod, hogy vegyen neked új ruhákat, meg hordjon étterembe? Vagy mi? Mert ha nem ilyen lesz a hozzáállása, ami normális is lenne, akkor cseszheted, akár gazdag, akár szegény.

2013. szept. 12. 13:50
 47/58 anonim ***** válasza:
76%
Írd már meg kérdező, hogy hány évesek vagytok és hogy mit dolgoztok, mi a végzettségetek!
2013. szept. 12. 13:51
 48/58 anonim ***** válasza:
79%
Szegény ember?Téged sajnállak de csak azért mert ilyen gondolataid vannak.Nincs kaja meg tüzelni való?De a Netet azért jut kifizetni.Hülyeség amiket itt össze hordol.Szaladj a gazdaghoz majd vesz neked agyat nem ruhákat.
2013. szept. 12. 13:59
 49/58 anonim ***** válasza:
Kamu, valaki nagyon unatkozik :D
2013. szept. 12. 14:10
 50/58 anonim ***** válasza:
A kérdés provokatív, és semmi másra nem jó, csak arra, hogy mindenki eszetlenül nyomkodja a pirost... Szánalmas vagy kérdező, és neked is csak az a fontos, hogy előrébb juss a toplistán! :D
2013. szept. 12. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!