Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szegények vagyunk, hagyjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegények vagyunk, hagyjam el a páromat?

Figyelt kérdés
Rossz anyagi körülmények között élünk ezért nem vagyok boldog. Most megtetszett egy viszonylag "gazdag" pasi, szeretnék vele összejönni mert már nem birom ezt a szegénységet. Mi a véleményetek? Adnátok valami tanácsot?
2013. szept. 12. 12:23
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
83%

Ez csak egy kamukérdés! :D

Az a pasi nem fog visszafogadni, ha mégis igaz, és jártál vele egykor. Csak szexre kellenél neki.

De azt tanácsolom, hogy hagyd ott a párod, ha nincs is kilátásotok a jobb életre. Mert lehet, hogy kifogsz egy jobb anyagi helyzetben lévőt. Ne ragadj bele a rosszba.

2013. szept. 12. 12:47
 22/58 theblondie válasza:
68%
A szüleim 21 éve házasok. Volt olyan, hogy nekünk se volt pénzünk nem is egyszer ( jelzem 4en vagyunk testvérek) és anyunak 1x se jutott eszébe elhagyni aput és fordítva se. Rosszul vagyok az ilyen nőktől
2013. szept. 12. 12:47
 23/58 anonim ***** válasza:
64%

Szerelem, párkapcsolat és házasság jóban és ROSSZBAN. Csak azért mert nincs annyi amennyit szeretnél, még nem kell elhagyni. Neked hogy esne fordított helyzetben, ha azt mondaná a párod, "elhagylak mert szegények vagyunk, majd egy másik nővel többre fogom vinni"? Inkább azon agyalj, hogy min kéne változtatni, hogy megváltozzon az életed, adott esetben több pénzed legyen.

Amúgy szerintem nem is szereted ha ilyesmi eszedbe jut.

2013. szept. 12. 12:52
 24/58 anonim ***** válasza:
60%
Mivel nem tud egyikőnk sem részleteket az életetekről, így mindenki csak le fog szólni! Ha nem vagy boldog hagyd el, keress olyat akivel boldog vagy! Ha neked a több pénz boldogságot jelent, akkor válaszd azt! Ennyi.
2013. szept. 12. 12:53
 25/58 anonim ***** válasza:
64%

Én nem örülnék neki, ha a lányom egy csóringert választana.

Ha nem akkora a szeretet, hogy ott tudod hagyni, akkor ne maradj meg ebben a kapcsolatban.

Az más, ha valaki már gyerekkel nem hagyta ott a szegény párját. Mert tényleg úgy érezte egykor, hogy csak vele akar élni, nyilván ezért kellett neki gyerek attól a férfitól.

De a kérdező esetében szó sincs ilyen mély elkötelezettségtől.

2013. szept. 12. 12:54
 26/58 anonim ***** válasza:
78%
Tanultál volna te semmirekellő, akkor lenne pénzed.
2013. szept. 12. 12:56
 27/58 A kérdező kommentje:
Alig van mit ennünk, se tűzrevalónk semmink. Ez borzalmas.
2013. szept. 12. 12:56
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
De mi lesz, ha elhagyod és ő meg másnap nyer a lottón? Akkor megbánnád. Ha nem vagy boldog, biztos más is van a háttérben, így szerintem nyugodtan hagyd el. Én sem veszek új ruhát, és nem azért mert nincs rá pénzem, hanem mert jók rám a régiek, nem híztam ki, nem szakadtak el. 15 éves cuccokat hordok és örülök, hogy nem kell vennem újat, minek ha van? Nem a cuccok miatt lesz boldog az ember, hanem a közös élmények miatt. Olyan pasi válassz, akivel tartalmasan, élménydúsan lehet tölteni az időt.
2013. szept. 12. 12:58
 29/58 anonim ***** válasza:
62%
Egszerűen szóhoz sem jutok ... Nálunk nem anyagiakban mérik az érzelmeket .. A szegénységen lehet(ne) változtatni .. Nem kell beletörődni,azt hinni ,hogy úgysem lesz jobb Lehetne menni akár külföldre is a párodnak ,még ha segéd munkára is ... De most nem róla van szó ..Visszakérdezek ,ha nem bánod ... Miből gondolod ,hogy a gazdag srác,szegény lányra vágyik ? Miből gondolod,hogy költene rád ?
2013. szept. 12. 13:01
 30/58 anonim ***** válasza:
54%
* egyszerűen
2013. szept. 12. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!