Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szegények vagyunk, hagyjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegények vagyunk, hagyjam el a páromat?

Figyelt kérdés
Rossz anyagi körülmények között élünk ezért nem vagyok boldog. Most megtetszett egy viszonylag "gazdag" pasi, szeretnék vele összejönni mert már nem birom ezt a szegénységet. Mi a véleményetek? Adnátok valami tanácsot?
2013. szept. 12. 12:23
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
68%
"Nem lehet boldogságot venni.A szegény néha gazdagabb.Amiről azt hitted,hogy szép lesz,csak egy múló pillanat..."
2013. szept. 12. 13:03
 32/58 anonim ***** válasza:
69%
Ha mind a ketten dolgoztok kell, hogy legyen pénzetek! Mi a végzettségetek? Hány évesek vagytok?
2013. szept. 12. 13:03
 33/58 anonim ***** válasza:
65%

Lényegében tényleg ez a megoldás pff.

A volt pasidhoz szaladj vissza, akit dobtál a mostaniért. Szerintem inkább menj még egy kicsit haza a szüleidhez, mert gyerek gondolkodással otthon a helyed. Látszik, hogy az önálló életre még nem vagy kész.

Ezzel a felfogással ne kezdj bele semmilyen kapcsolatba.

2013. szept. 12. 13:04
 34/58 anonim ***** válasza:
65%
Ebben a kategóriában a kérdések fele provokáció,mint ez is..kérlek,mondjátok hogy nem ilyenek az emberek..
 35/58 anonim ***** válasza:
76%
Azért az alig van mit ennünk és a nem tudok rucikat venni között van még jó néhány árnyalat. 2 fizuból pedig ez eléggé géz, sokan sajna csak egyből élnek, és van mit enniük. Hozzáteszem, amikor még rosszabbul fizető munkám volt, akkor éjjel nappal tanultam , hogy jobbat is megpályázhassak, nem gazdag pasikkal akartam magam megdugatni, hátha eltart majd valamelyik.
 36/58 anonim ***** válasza:
80%
Mind ketten dolgoztok és nincs pénzetek ennivalóra?Mégis mire költitek a pénzt?
2013. szept. 12. 13:07
 37/58 anonim ***** válasza:
65%
Csak úgy tudom elképzelni, hogy nincs pénzetek, ha azt a törlesztőrészlet viszi el. Ha így van, akkor viszed a hitel felét is, ha lelépsz. Nem gondolod komolyan, hogy ottmarad majd neki???
2013. szept. 12. 13:10
 38/58 anonim ***** válasza:
76%
Nincs mit enni, de a legnagyobb bajod, hogy nem tudsz ruhát venni? Menj bassz a gazdaggal, majd vesz neked új cuccokat! Szánalmas,
2013. szept. 12. 13:11
 39/58 anonim ***** válasza:
76%

A vásárlástól és az új ruháktól boldog leszel? Igen, de csak addig, míg haza nem érsz. Aztán x idő után pedig meghintáztat a leendő pasid, és amilyen gyorsan beszálltál az autójába/lakásába, kb olyan gyorsan ki is fogsz. Utána mérlegeled, hogy megérte-e.

Mindenképp hagyd el a párodat, bizonyára találni fog egy olyan nőt, akinek nem az a legnagyobb szívfájdalma, hogy nem vehet magának rongyokat, kvázi, mással lehessen boldog, aki őszintén szereti.

2013. szept. 12. 13:12
 40/58 anonim ***** válasza:
58%
Ha nincs tűzrevalótok, akkor mindenetek jó, és használható. Ez jó hír. Máskor, ha kamu kérdést írsz ki, jobban ügyelj a hihetőségre! :)
2013. szept. 12. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!