Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy amelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amelyik "jó pasi" az egy tetű, amelyik nem jó-az gyáva, amelyik normális annak nem áll fel a fsza?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 kolosszus22 ***** válasza:

Beszartam a kategorizálós kommenteden kérdező, nekem tetszett, esküszöm! :D

Mondjuk a jelenlegi pasidnál nem egészen értem a problémát, 2 évig működött a szex, most meg hirtelen nem áll fel!?

Homályosíts fel!

Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy valahol te férfigyűlölő vagy, megfeledkezel arról, hogy a férfiak nem gépek, nekünk is vannak érzelmeink és bizony a merevedési zavarok mögött is legtöbbször lelki, pszichés problémák lapulnak.

26F

2013. aug. 21. 17:58
 72/82 A kérdező kommentje:

Na jól felháborítottam a férfiközönséget !

Én még egy egészséges gondolkodású,erős jellemű,határozott,egyenes jellemmel,akinek helyén van a szíve és az esze-na ilyennel nem találkoztam.

Ellenben egoista,önsajnáló,sértődékeny ,gyenge alakokkal tele van a hely.Márcsak,ha itt körülnézünk,a kommenteket el lehet olvasni.Meg van sértődve az összes.Le merem fogadni,van amelyik még aludni sem tudott emiatt.

Az erősebb nem igen gyenge.Lehet,hogy a fizikai erőtök nagy,de lelkileg manipulálhatók,és gyengék,kész.

Mit szólnátok hozzá,ha meg kéne szülni egy gyereket,mondjuk??Ki se bírnátok.

Szomorú és siralmas.

Azt írja nekem az egyik,hogy SS tisztet lát ebben a kommentben :D Jesszusom,s ez lenne egy potenciális katonajelölt mondjuk,ha háború lenn .Össze tojná magát.

Vagy vak vagyok,vagy rossz helyen keresgélek.Vagy sajnos,van benne igazság.

Egyszerűen belegázoltam az egótokba, no,mert az azért legalább jó nagy.

2013. aug. 22. 19:27
 73/82 anonim ***** válasza:
60%
Én nőként írtam ide, de gondolom ez a csöppnyi agyadnak újdonság.
2013. aug. 22. 19:28
 74/82 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Na jól felháborítottam a férfiközönséget !

Ellenben egoista,önsajnáló,sértődékeny ,gyenge alakokkal tele van a hely.Márcsak,ha itt körülnézünk,a kommenteket el lehet olvasni.Meg van sértődve az összes.Le merem fogadni,van amelyik még aludni sem tudott emiatt.

Az erősebb nem igen gyenge.Lehet,hogy a fizikai erőtök nagy,de lelkileg manipulálhatók,és gyengék,kész.

Mit szólnátok hozzá,ha meg kéne szülni egy gyereket,mondjuk??Ki se bírnátok.

Szomorú és siralmas.

Azt írja nekem az egyik,hogy SS tisztet lát ebben a kommentben :D Jesszusom,s ez lenne egy potenciális katonajelölt mondjuk,ha háború lenn .Össze tojná magát.

Vagy vak vagyok,vagy rossz helyen keresgélek.Vagy sajnos,van benne igazság.

Egyszerűen belegázoltam az egótokba, no,mert az azért legalább jó nagy.

- Nagyon benézted Maris! Egyszerűen mindenki átlát rajtad. Ez nem a te kis szemétdombod ahol megmondod ki mit gondolhat. Nem a kis világod a kasztrált pasiddal akinek a háta mögött aljas módon ismerkednél csak nem kellesz senkinek..

Pszichológus segíthetne rajtad, de ehhez be kell ismerned magad előtt a gondjaidat. :D

2013. aug. 22. 19:32
 75/82 A kérdező kommentje:

74-es,nem kell itt mindent pszichológiával magyarázni.

Hidd el,nekem sincs több gondom mint neked,aki napok óta itt lihegsz,próbálsz provokálni, kasztrálós baromságokat másolsz ki. Te nagyon magadra vetted,s az eset nem véletlen.

Ha már parancsokat osztogatsz,talán esetleg elgondolkodhatnál egy-két jó tanácson:

Nem besértődni azonnal,meglehet mindent szépen észérvekkel is magyarázni.Nem gyávának lenni-ez lenne a legfontosabb-ha megy.Pszichológuskám.

2013. aug. 22. 19:42
 76/82 anonim ***** válasza:
tőled nekem se állna fel
2013. aug. 22. 19:43
 77/82 anonim ***** válasza:

Vette a fene. :)

Ilyen nővel soha nem álltam le. Nem is szorulok hasonlóra - 2-4 nyelven beszélő csinos diplomás és KEDVES, NŐIES nők is léteznek. A keserű, kiégett, párkapcsolatból kiugrásra vágyó önsorsrontó öregedő nénik egyék meg amit főztek :P

2013. aug. 22. 19:47
 78/82 anonim ***** válasza:

Én is nőként írtam, és gyereket is szültem már, mégis az a véleményem, hogy szánalmas a gondolkodásod...

De ha szerinted nincs vele semmi gond, hát hajrá, mondogasd csak, hogy te tökéletes vagy, és mindenki idióta körülötted... :)

2013. aug. 22. 19:53
 79/82 anonim ***** válasza:

normális faszi vagyok, állítólag jó pasi - kikérem magamnak , hogy tetű - és ha valaki gyáva, az nem biztos, hogy nem jó pasi

és nem attól áll fel, hogy valaki jó vagy nem jó, hanem attól áll fel, hogy felállítják, ami lehet ráutaló magatartás, fehérnemű, egy-két szó, simogatás, vagy bármi más durva testi érintkezés vagy valami - de a reggeli merevedéseket nem nézve kell hozzá valami egy kapcsalatba.

Írhatnám, azt, hogy minden jó nő - kva, amelyik nem az egoista, amelyik normális, az meg száraz - ez nem igaz

A száraz nőből is lehet nedves, és kva-ból is lehet szalonna. De ehhez nem ide kell irogatni, hanem ott kell lenni a kapcsolatba 100%-osan!

2013. szept. 29. 16:49
 80/82 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy még a ronda nők is anyagias, kétszínűek, együgyűek, igényesek mint a f..om? Akkor a "jókról" nem is beszélve milyenek!
2014. márc. 18. 08:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!