Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amelyik "jó pasi" az egy tetű, amelyik nem jó-az gyáva, amelyik normális annak nem áll fel a fsza?
tudod, nem vagyok jó pasi, gyáva vagyok és még az is lehet, hogy nem áll fel a fsza, de azt tudom, hogy férfi vagyok és mindent megteszek a páromért. Tudod, ha neki nincs kedve vagy gondjai vannak vagy bármi, akkor nem irogatok ide, hogy a... jó nők mind a pénzre buknak, amelyik nem jó nő az meg nekem nem kell, amelyik meg normális az meg néha ember és a mindennapok gondjai néha elnyomják a közös létet. Belátom, vagyos próbálok nem álomvilágba élni és elfogadni.
Nem minősítelek, mert nehéz, de gondolkozz, hogy fordult-e már elő, hogy fáradtan, nyúzottan el tudod-e magad engedni, vagy csak fekszel mint egy tuskó és a jó pasi, normális meg tegye a dolgát
A férfi is érzékeny, neki se abból áll a dolog, hogy lő egyet és akkor ua. érzi mint ti!
hát már nekem se állna fel ennyi bromság után... nemhogy kétév reszelésután...
hiba benned is lehet somagésa :-)
olyan nincs, h nem áll fel, és olyan sincs, h nem tudod élvezni, ilyenkor megy az egymásra mutogatás..
Mindent megtettél, türelmes voltál, szexi vagy csak megint egy ez is megvolt végre valahára, mert akkor nem tudom mit vársz?
A férfiak is érez, higgy a tapasztaltabbaknak, nőként irányíthatsz, de így is elsülhet, ha elengeded az irányítást... te jónő!
szerintem nem tiszteled a partnered, ez tűnik abból ki ahogy írsz neki, lekezelő lehetsz vele és ez idáig ment...
... ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az...
ha érted, akkor jó, ha nem akkor csak nyugodtan panaszkodj tovább milyen rossz, ha olajoznak
Kérdező, én értem, amit írsz, meg vannak hasonló tapasztalataim nekem is, de az, hogy ilyen mélyen lenézed a férfiakat, nem fog segíteni a megoldásban. Persze, lehetnek elvárásaid (nekem is vannak, bizonyos kor felett az ember már nehezen köt kompromisszumot), de ha valakivel kialakul kapcsolat, akkor nem kéne földbe döngölni szerencsétlen pasit... mert pl. a potenciaproblémák abszolút kiválthatók egy ilyen elvárásokkal teli, férfiakat lenéző személyiség által. Támogató, elfogadó közegben a potenciaproblémák megszűnnek (ez tapasztalat).
De amíg úgy írsz a partnereidről, hogy "ezek", meg "példány", addig nem nagyon lesz részed valódi intimitásban.
Egyébként mire is kellene neked pasi? Használati tárgynak, papucsnak, vagy TÁRSnak? Ezt próbáld meg eldönteni...
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!