Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy a pasim az első csókolózáskor tapizik?
én 17 vagyok ő mindjárt 18..
köszi a választ, csak nemtudtam h ez mennyire megszokott, mert a filmekben ilyet nem láttam :D
Te most komolyan a filmről ítéled meg a dolgokat?
A film és a valóság, két külön álló dolog.
Az első mondta a tutit..a pasi alapból tapogat, mert a Nő testénél nem létezik csodálatosabb...namost ezt annyira engedd, amennyit jónak látsz..persze fontos, hogy a pasi milyen..ha büdösbunkó, akkor elhajtani, ha szimpi, akkor Te tudod..
Jééézusom...ne a filmek után menj..amit a hormonjaid diktálnak..jó, arra vigyázz, hogy a legyet be ne kapd, mert az még korai..
Olyan pasit engedj magadra, aki nagyjából normális...fogat is mos, ápolt, tud írni-olvasni..
Ha neked jól esik akkor hagyd, de ha még korainak érzed, akkor állítsd le finoman. Ha már a barátod akkor mennyit meg kell értenie. A pasik kicsit máshogy működnek, persze, hogy tapiz téged, fel van izgulva. Te szabod meg a határt, nem kell mindent engedned!
Neked lehet hogy még idő kell hogy feloldódj, de ezért tudatosan tudsz tenni, (mármint azért hogy ráhangolódj), de csak akkor ha valóban kívánod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!