Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon ciki ha mér pár napja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha mér pár napja elmúlta 16 és még nem csókolóztam?

Figyelt kérdés
Az a baj,h nincs önbizalmam... :SS Ha látom h közeledik felém 1 srác inkább kikerülöm.. nagyon cikiii.... Mikor már az oszt.társaim akiknek már a nagy része nem szűzkérdezik h csókolóztál e már nagyon ciki bevallani h nem :SS

2013. aug. 13. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem, majd fogsz
2013. aug. 13. 22:37
 2/12 A kérdező kommentje:
bocs * már
2013. aug. 13. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
ki nem szarja le, hogy ciki-e? mit számít mások véleménye?? majd csak jön aminek jönnie kell ;D
2013. aug. 13. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha lesz gyerekem, akkor 18 éves koráig nem internetezhet, ez a kérdés mindenről meggyőzött.
2013. aug. 13. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi közük hozzá?

1, Ha nem bírsz frappáns válaszokat adni, mondd, hogy már smároltál.

2, Ha bírsz frappáns válaszokat adni, és megvédeni magad, mondd, hogy neked jobb az ízlésed, mint nekik, ezért megvárod aki tetszik, nem smaccansz össze valakivel, csak hogy utána kipipálhasd, hogy ez is megvolt, és így megkíméled magad a rossz emléktől egy életre.

Ja és az osztálytársaid nagy része szűz, csak hazudnak. Ha mégse azok, akkor se tartanak semmivel előrébb, mint te. Ettől nem vagy csúnyább. Ez csak azokat a srácokat idegesíti, akik emiatt nem tartanak könnyen kaphatónak. Akarsz te olyan srácok előtt bevágódni, akik könnyen kapható csajokat keresnek?

Az életedet semmiben nem befolyásolja, ha később csókolózol. Ha téged ez zavar, hazudj róla egyszerűen, és kész. Ha feszegetik a témát, nyugodtan kérdezz vissza valamit az ő életükről. Pl., hogy milyen volt, mikor rohantak az esemény utáni tablettáért a patikába az utolsó előtti pillanatban.

2013. aug. 13. 22:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Fú b+.........
2013. aug. 13. 22:44
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! :) de már a mai világban a tinik között ciki..sztem.. ha már 13 éves gyerekek szexelnek...
2013. aug. 13. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:

" de már a mai világban a

tinik között ciki..sztem.. ha már 13 éves

gyerekek szexelnek..."

Miért? Mert ez a "trend", a sok ösztönvezérelt, tudatlan? Mennyi nem kívánt terhesség, gyerek megesik az ilyeneknél.....

2013. aug. 13. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akik szerint ciki, és akik 13 évesen szexelnek, azok mind ütnivaló taknyok. Akkor csókolózz, ha lesz egy olyan ember, akivel szeretitek egymást. Szerintem erről a témáról pont ennyit érdemes beszélni.
2013. aug. 13. 23:31
 10/12 Bloody Bory ***** válasza:

Szard le a trendet, meg azt hogy a "mai fiatalok" mit tartanak cikinek vagy nem. Ne erőltesd a csókot, ha nem akarod még. Nem kell bárány módjára követned az ő példájukat, csak azért, hogy ne ítéljenek el. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem saját magadnak!

16 évesen bennem is megfordultak ugyanezek a gondolatok. Soha nem is volt túl sok barátom, mert másképp vélekedtem az átlagnál. Most 21 éves leszek, még mindig nem csókolóztam, de nem érzem, hogy ezzel kevesebb lennék másoknál. Csak van néhány alapvető elvárásom (nem külső, hanem belső tulajdonságokat illetően), amiknek eddig sajnos egy pasi se tudott megfelelni. A baráti társaságomban az egyedülálló barátnőim 80%-a szintén nem csókolózott még, aki meg igen, az több hónapos-éves kapcsolatban él.

Meg fogod találni te is azokat az embereket, akik nem ítélnek el önmagad miatt (mint most az osztálytársaid). Én is a főiskolára bekerülve ismerkedtem meg hozzám hasonló emberekkel, akik azóta nagyon jó barátaim. :)

2013. aug. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!