Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha konkrétan lesokkoltam az első csókomnál?
Figyelt kérdés
annyira váratlan volt, és annyira nem voltam felkészülve rá, hogy kb 10 másodpercig ki se nyitottam a számat, és utána felébredve a sokkból eszméltem rá hogy "huppsz viszonozni kéne"2013. aug. 13. 23:15
1/9 Sir Sarcasm válasza:
semennyire, remélem a másodikkal kijavítottad :)
2/9 anonim válasza:
Háát mindenki másképp reagál. :)
Csak ne légy olyan mint a windows-om hogy állandóan fagyogatsz :D
3/9 A kérdező kommentje:
nem valószínű hogy lesz vele 2. :(
2013. aug. 13. 23:17
5/9 anonim válasza:
én az elsőnél megharaptam a száját és ennyi XD nagyon gáz volt :D utána csak szájrapuszi volt és kidobtam. na de az utána lévő sráccal... azóta is úgy érzem,hogy vele volt a legjobb smárolni,simán ment minden,nyugi,nálad is ez lesz,csak ne parázz ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Mert sajnos részeg volt. És már megbánta...
2013. aug. 13. 23:21
7/9 Sir Sarcasm válasza:
Hát akkor ne sajnáld.. mondjuk az első csókot valami józan emberrel kellett volna intézned.
8/9 A kérdező kommentje:
erről sajnos nem igazán tehetek :s
de mondjuk éveztem...
2013. aug. 13. 23:28
9/9 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy te nem bántad meg és tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!