OTP Jump számlája akinek van/volt: mennyit vonnak le konkrétan a számlavezetésre, kártyára (éves díjra az első év után, kibocsájtásra), ha alig használom? Tehát az alapköltség mennyi évente kb?
Ezeket találtam, de nem lettem okosabb.
Eddig Junior számlám volt, erre akarnak átsorolni, jövedelmem nincs, úgyhogy nem lenne mozgás a kártyán, csak levétel. Ha megszüntetem a számlám náluk, az mennyibe kerül (van rajta pénz, ha ez számít)?
Ha nem csak a maszlagra vagy kíváncsi, hanem a tényleges díjakra, akkor mindig a Hirdetmény vagy Üzletszabályzatot kell keresned.
Az OTPnél:
Kiemelve pár részletet:
- Számlavezetés: 165 vagy 209 ft / hó ( előbbi elektronikus kivonattal, utóbbi papír alapúval)
-Bankkártya első évben díjmentes, utána a díjak az általad belinkelt 1. oldalon vannak
-kp felvétel: az első kettő díja a felvett összeg 0,3%-a, továbbiak díjáról lásd a bankkártya hirdetményt:
A számla megszüntetése ingyen van. Ilyenkor a szálán lévő összeget odaadják neked kp-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!