Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy amelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amelyik "jó pasi" az egy tetű, amelyik nem jó-az gyáva, amelyik normális annak nem áll fel a fsza?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
100%

miért állna fel neki, ha most is itt puffogsz....

szerinted minden férfi hülye és minden krumplira feláll neki....

nálad onnan indul a férfi, ha áll a fsza, ha kell ha nem....

normális ffi vágysz, viselkedj normális nőként és tiszteld és szeresd

biztos nem úgy viselkedik veled, mint te vele

2013. aug. 21. 01:41
 32/82 anonim ***** válasza:

# 28:

Szerintem elég ijesztő a stílusod. Nem túl nőies és én, mint diplomás ""értelmiségi"" (elnézést, ha beképzeltnek tűnt) pont nem az ilyen nagyszájú nőket keresem.

Nem vagyok tetű, működik a szerszámom (használni is tudom) és képes vagyok igencsak bátran viselkedni, ha arról van szó. Szoktam próbálkozni lányoknál és volt amikor sikerült is. Viszont nálam is eléggé magasan van a mérce...

2013. aug. 21. 01:42
 33/82 A kérdező kommentje:

27-nem mindig vagyok bátor.De ezt a kérdést én is feltettem

magamnak az utóbbi hetekben.Jelenleg nem liánkodom,csak liánkodnék!De nincs kivel,a kérdésben felsorolt okok miatt.

2013. aug. 21. 01:44
 34/82 anonim ***** válasza:
100%

Na pont ez az.

Hiába gondolod magad átlagosnak,sugárzik rólad,hogy lenézed a férfiakat

És ezt megérzik.És minek menjenek oda egy nyíltan elutasítva viselkedő nőhöz? És az sem a férfiak hibája hogy a legtöbb nő konkrét zaklatásnak veszi az utcán leszólítást.Tapasztaltam..

Érdekes módon rengeteg korodbeli nőismerősöm van aki boldog kapcsoatban él vagy folyton udvarolnak neki szóval talán mégsem a férfinem a hibás.

2013. aug. 21. 01:44
 35/82 anonim ***** válasza:

Azért van,mert a pasik gyávák,puhányak.Félnek a magabiztos nőktől.

- A tetűző, faszozó, gyávázó, impotensező férfiasan tökös nőket nem csípjük. Nőt szeretnénk, nem egy havert. A sikerességhez férfias szerepet vettél fel. A szavaid alapján képzeletében szinte minden férfi egy krákogó ötvenes láncdohányos női SS kiképzőtisztet lát maga előtt akinek a hangjától a @ is megfagy bennük.

2013. aug. 21. 01:46
 36/82 A kérdező kommentje:

Azt írja nekem valaki priviben,hogy azért nem kezdeményezők a férfiak,mert a nők durván elutasítják sokszor őket.

Hát,én ezt az oldalt nem nagyon ismerem.Ha nem zaklatnak,nem utasítok el durván.

Szerintem van egy csomó nő még így.

2013. aug. 21. 01:47
 37/82 anonim ***** válasza:

# 36:

Akkor te sem próbáltál mostanában nőkkel ismerkedni. :)

2013. aug. 21. 01:48
 38/82 anonim ***** válasza:
Ès ha te nem,akkor persze a többi másfélmillió nő sem?
2013. aug. 21. 01:50
 39/82 anonim ***** válasza:
Hát bevallom engem még nem utasított el csaj bunkón, nem panaszkodhatok. Mert én oda sem megyek inkább, fogalmam sincs mit kellene mondani vagy hogy kellene viselkedni..:'D
2013. aug. 21. 01:51
 40/82 A kérdező kommentje:

Nos,34,lehet,hogy ebben lesz valahol az igazság.

De nem nézem le őket.Viszont, a tapasztalataim sajnos nem túl jók.

2013. aug. 21. 01:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!