Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amelyik "jó pasi" az egy tetű, amelyik nem jó-az gyáva, amelyik normális annak nem áll fel a fsza?
miért állna fel neki, ha most is itt puffogsz....
szerinted minden férfi hülye és minden krumplira feláll neki....
nálad onnan indul a férfi, ha áll a fsza, ha kell ha nem....
normális ffi vágysz, viselkedj normális nőként és tiszteld és szeresd
biztos nem úgy viselkedik veled, mint te vele
# 28:
Szerintem elég ijesztő a stílusod. Nem túl nőies és én, mint diplomás ""értelmiségi"" (elnézést, ha beképzeltnek tűnt) pont nem az ilyen nagyszájú nőket keresem.
Nem vagyok tetű, működik a szerszámom (használni is tudom) és képes vagyok igencsak bátran viselkedni, ha arról van szó. Szoktam próbálkozni lányoknál és volt amikor sikerült is. Viszont nálam is eléggé magasan van a mérce...
27-nem mindig vagyok bátor.De ezt a kérdést én is feltettem
magamnak az utóbbi hetekben.Jelenleg nem liánkodom,csak liánkodnék!De nincs kivel,a kérdésben felsorolt okok miatt.
Na pont ez az.
Hiába gondolod magad átlagosnak,sugárzik rólad,hogy lenézed a férfiakat
És ezt megérzik.És minek menjenek oda egy nyíltan elutasítva viselkedő nőhöz? És az sem a férfiak hibája hogy a legtöbb nő konkrét zaklatásnak veszi az utcán leszólítást.Tapasztaltam..
Érdekes módon rengeteg korodbeli nőismerősöm van aki boldog kapcsoatban él vagy folyton udvarolnak neki szóval talán mégsem a férfinem a hibás.
Azért van,mert a pasik gyávák,puhányak.Félnek a magabiztos nőktől.
- A tetűző, faszozó, gyávázó, impotensező férfiasan tökös nőket nem csípjük. Nőt szeretnénk, nem egy havert. A sikerességhez férfias szerepet vettél fel. A szavaid alapján képzeletében szinte minden férfi egy krákogó ötvenes láncdohányos női SS kiképzőtisztet lát maga előtt akinek a hangjától a @ is megfagy bennük.
Azt írja nekem valaki priviben,hogy azért nem kezdeményezők a férfiak,mert a nők durván elutasítják sokszor őket.
Hát,én ezt az oldalt nem nagyon ismerem.Ha nem zaklatnak,nem utasítok el durván.
Szerintem van egy csomó nő még így.
# 36:
Akkor te sem próbáltál mostanában nőkkel ismerkedni. :)
Nos,34,lehet,hogy ebben lesz valahol az igazság.
De nem nézem le őket.Viszont, a tapasztalataim sajnos nem túl jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!