Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja vagyok együtt és mindig nála szoktunk lenni most szerettem volna át hívni hogy itt nálunk is legyünk kicsit szüleimmel meg beszéltem bele mentek semmi gond nem volt. Meg kérdeztem barátomat igazából nem mondott semmit csak mosolygott. Most meg hogy majdnem itt volt az a nap hogy jöjjön meg kérdeztem hogy akkor jön e ő meg közli hogy neki igazából semmi kedve nincsen jönni meg kérdeztem miért azt mondta nem tudja csak. Szerintetek ez normális? . :/ nagyon rosszul estett.2013. júl. 26. 17:16
2/8 anonim válasza:
Nem érdekli egyszerűen, és őszintén megmondom, engem sem érdekelne a barátnőm családja, valahogy hidegen hagyna. Talán nem szereti a társaságot és/vagy fosik, hogy beég a család előtt.
3/8 anonim válasza:
irígyellek hogy ilyen barátod van
4/8 anonim válasza:
szerintem még illemből is elmehetett volna..megmutatja magát a szüleidnek aztán felvonultok a szobádba..nem normális dolog
5/8 A kérdező kommentje:
akkor most mégis mit csináljak? mondom neki hogy nem normális és kérdezi hogy mi ez a hülye felfogás. szerintem neki van hülye felfogása.
2013. júl. 26. 17:26
6/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nem csináltál te vele hasonlót? Lemondtál egy számára fontos programot az utolsó pillanatban...
7/8 A kérdező kommentje:
dehogyis én ilyet soha nem csinálnék..:/
2013. júl. 26. 19:49
8/8 anonim válasza:
9 hónapja vagytok együtt és még nem volt nálatok?? ez durva de ideje lenne már bemutatkoznia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!