Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy amelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amelyik "jó pasi" az egy tetű, amelyik nem jó-az gyáva, amelyik normális annak nem áll fel a fsza?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
64%

"mi a fszomért nem tudok találni egy egészséges példányt?"

Pontosan ezért!

2013. aug. 21. 01:31
 22/82 A kérdező kommentje:

17-jelen pillanatban sehol,mert még! párban vagyok.

De pl az utcán nem vesznek észre-ha már az utcánál tartunk.

Ha kidobom valamimet-pl. a bögyömet,akkor is csak megbámul,max.Ebben az országban férfi nem nagyon szólít le nőt.Mert gyávák.Inkább néznek,mint borjú az új kapura.

2013. aug. 21. 01:33
 23/82 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert sugárzik belőled a lenézés és s kivagyiság.

Mellesleg a legtöbb nő nem akar az utcán ismerkedni szóval ezért sem.

2013. aug. 21. 01:35
 24/82 A kérdező kommentje:

21-jaj menj már. Minden ember puffog olykor,ha mérges.Ne képmutatóskodj már,mintha te még nem beszéltél volna ocsmányul.Hagyjuk már ezt.Vajmi messze jársz a megoldástól

Te,ne is találgass tovább!

2013. aug. 21. 01:35
 25/82 anonim ***** válasza:

Ebben az országban férfi nem nagyon szólít le nőt.Mert gyávák.Inkább néznek,mint borjú az új kapura.

Persze, ítélkezés az megy! És van értelme, úgy őszintén?!

2013. aug. 21. 01:37
 26/82 anonim ***** válasza:
100%

engem valahogy megijesztesz :O

F19

2013. aug. 21. 01:38
 27/82 anonim ***** válasza:
Ennyire bátor nőként miért egy rossz kapcsolatból várod a megmentő leszólítást? :D Liánozgatsz?
 28/82 A kérdező kommentje:

Ismerkedni bárhol lehet,utcán is.

És,ha ismernél ,nem mondanád,hogy sugárzik belőlem a kivagyiság.Teljesen átlagos vagyok.

Ez sem megoldás.

Azért van,mert a pasik gyávák,puhányak.Félnek a magabiztos nőktől.Kényelmet keresnek,olyat akinek mindegy.Aki rájuk mászik.Siralmas a helyzet.

29/82 A kérdező kommentje:

25-én nem ítélkezem,de ez van sajnos.

Ha nem mászik rá egy nő,nem nagyon van eredmény.Sajnos én ezt látom magam körül.Akinek ezt nem fogja a gyomra,annak sakk-matt.

2013. aug. 21. 01:41
 30/82 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát én eddig nem is nagyon mertem próbálkozni nőnél, de ha ilyen keményen helyt kell állni egy érett csajnál, akkor lehet le kell mondanom arról, hogy kapcsolatom lehet valaha..:'D

28/f

2013. aug. 21. 01:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!