Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amelyik "jó pasi" az egy tetű, amelyik nem jó-az gyáva, amelyik normális annak nem áll fel a fsza?
"mi a fszomért nem tudok találni egy egészséges példányt?"
Pontosan ezért!
17-jelen pillanatban sehol,mert még! párban vagyok.
De pl az utcán nem vesznek észre-ha már az utcánál tartunk.
Ha kidobom valamimet-pl. a bögyömet,akkor is csak megbámul,max.Ebben az országban férfi nem nagyon szólít le nőt.Mert gyávák.Inkább néznek,mint borjú az új kapura.
Azért mert sugárzik belőled a lenézés és s kivagyiság.
Mellesleg a legtöbb nő nem akar az utcán ismerkedni szóval ezért sem.
21-jaj menj már. Minden ember puffog olykor,ha mérges.Ne képmutatóskodj már,mintha te még nem beszéltél volna ocsmányul.Hagyjuk már ezt.Vajmi messze jársz a megoldástól
Te,ne is találgass tovább!
Ebben az országban férfi nem nagyon szólít le nőt.Mert gyávák.Inkább néznek,mint borjú az új kapura.
Persze, ítélkezés az megy! És van értelme, úgy őszintén?!
engem valahogy megijesztesz :O
F19
Ismerkedni bárhol lehet,utcán is.
És,ha ismernél ,nem mondanád,hogy sugárzik belőlem a kivagyiság.Teljesen átlagos vagyok.
Ez sem megoldás.
Azért van,mert a pasik gyávák,puhányak.Félnek a magabiztos nőktől.Kényelmet keresnek,olyat akinek mindegy.Aki rájuk mászik.Siralmas a helyzet.
25-én nem ítélkezem,de ez van sajnos.
Ha nem mászik rá egy nő,nem nagyon van eredmény.Sajnos én ezt látom magam körül.Akinek ezt nem fogja a gyomra,annak sakk-matt.
Hú, hát én eddig nem is nagyon mertem próbálkozni nőnél, de ha ilyen keményen helyt kell állni egy érett csajnál, akkor lehet le kell mondanom arról, hogy kapcsolatom lehet valaha..:'D
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!