Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amelyik "jó pasi" az egy tetű, amelyik nem jó-az gyáva, amelyik normális annak nem áll fel a fsza?
Nekem áll a farkam.
Ezekszerint én meg elmebajos vagyok..
Mert nem vagyok jó nő. Vagy külsőleg, vagy bensőleg.
Jó pasi - nem kellesz neki
Nem jó pasi - neki sem igazán kellesz, nem tudja rászánni magát
Normális - System error: Logic not found 404
- jó pasi - lator
- nem jó pasi - szatyor
- normális - az meg nem egy gép és nem úgy viselkedik, mint egy jó és nem jó pasi, vszínű van lelke és érzései, mint ahogy a jó nőnek is van
Na 5 -ös figyelj,leírom a repertoárom:
1-eske: jártunk,számomra ő volt a jó.Majd kijelentette: nem vagyok elég.Majd egy év múlva felhúzta magát,mert kiderült,neki semmi nem volt elég.
2-eske: ivott rendesen,okos is volt,fel is állt: megcsalt.Majd mostanság,úgy 10 év távalatában jelentkezne újra,mert jaj de megviselte az élet.
3-aska: hazudozott mint a vízfolyás.Okos sem volt,viszont jó kötésű volt,ágyban is ok volt.
4-eske-az volt a leghülyébb.Ezt le se írom olyan durva.
5-öske: a mostani,akinek a seggét nyalom,már 2 éve.Rndes is,jó kötésű is,de 2 év távlatából most jön rá,hogy ilyenkor már nem csak a reszelés a fontos,hanem esetleg kéne egy kicsit olajozni a készüléket.Jaaaaaaj,hát így már nem áll fel...
Átlagosan okos,becsületes,kommunikatív -talán eléggé érzékeny-diplomás nőként,aki megállja a helyét,mi a fszomért nem tudok találni egy egészséges példányt?És nem,nem nézek ki rosszul sem.Teljesen átlagos,hagyományos vagyok.Mi-ért???Én jó nő vagyok !Talán kissé érzékeny.Ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!