Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha rondák vagytok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"

Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.

Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D

Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?

2013. jún. 17. 19:00
 81/96 anonim ***** válasza:

A 200 feletti visszautasítás még nem is sok. 26 éves vagyok, szóval volt rá időm bőven. Mégsem akadt egy lány sem, aki legalább randira eljött volna velem.

És igen lényegében nem csak kétféle kategória van, hanem 3. Szépfiú, átlagos és csúnya. Az átlagos az, akit egyesek rondának látnak, valakik szépnek. Ilyen egyszerű. A csúnya fiú definíciója sem különösképpen bonyolult: az a csúnya fiú, aki élőben még sosem tetszett egy lánynak sem. Ez az én esetemben teljesen helytálló.

2013. jún. 18. 15:22
 82/96 anonim ***** válasza:
Én való igaz nőkről beszéltem, pasikra nem tértem ki. Félreértés történt, én nem azt mondtam, hogy a nők 100%-os arányban eldöntik, hogy kit szeretnek, kit nem. Ez sokkal általánosabb statisztika. Értsd: mindig ki lehet választani a nők közül 2 olyat, akiknél az egyiknek tetszik egy pasi, a másiknál nem. Matekosoknak elég, ha annyit mondok, hogy skatulya-elv. Női szempontból mindig is problémásabb, mert ők nem igazán tudják közösen eldönteni, hogy ki szép, ki nem. De az érmének van másik oldala is, mégpedig egy pasi szemszögéből. Egy jó pasi mit tapasztal? Azt, hogy bejön vagy neked, vagy 1. számú barátnődnek, vagy 2. számú barátnődnek. Esetleg még egy, és az már tényleg reprezentálja egy pasi hovatartozását, tehát hogy jó pasi-e, vagy sem. Az a pasi látja hogy bejön 200 csajnak és megnézik az utcán, tehát semmi rosszat nem érzékel. Egy nem jó pasi? Szerintem ha ezt a szálat követed, rájöhetsz hogy az meg nem érzi ugyanezeket. Ennyire megosztó a kinézet :) Csak egy kicsit van megbonyolítva, ami már összezavarja a szerencsésebbeket és már világéletükben azt vallják, hogy ők saját energiájuknak köszönhetően olyanok, amilyenek (mások pedig nem). Pedig nem így van, túlságosan sok a cáfoló ellenérv, ilyen esetben pedig általában egy adott definíció nem igaz. Úgy is fogalmazhatnék, hogy az állítás negációjának tagadásával bizonyítható, hogy a szépség egyetemes, csak ezekbe a skatulyákba bele kéne jutni. De az hogy relatív... semmiképp se lehet igaz, mert alapvetően hibádzik logikailag és tapasztalatok alapján is.
2013. jún. 18. 15:41
 83/96 anonim ***** válasza:
Amúgy a tapasztalatok igen sokat számítanak. Ha valaki még egy kósza pozitív jelzést sem kapott az ellenkező nemtől, mégis mire föl reménykedjen?
2013. jún. 18. 15:48
 84/96 anonim ***** válasza:
Én kedves kommentelők csak egyet tudok. Évekkel ezelőtt mikor egy másik nicknevemmel voltam itt fent (letiltottak utána egy kompromitáló kép miatt), akkor tettem fel itt egy érdekes kérdést erről a szépség relatív-e dologról. Persze volt célzata a kérdésnek, de azt először nem árultam el, kíváncsi voltam, hogy mit válaszolnak rá ha nem tudják a kérdés pontos célzatát. Lehet, hogy még meg is van itt valahol az a kérdés, de ahhoz hasonló biztosan van itt, ha beírjátok a keresőbe, hogy melyik pasi jön be nektek? Na mindegy. A dolog lényege az volt, hogy egy csoportképet töltöttem fel és mutattam be. 5 pasi volt rajta. 4 teljesen átlagos, egyáltalán nem ronda pasas. Az 5. pedig egy magas, szabályos arcú, mélytengerkék szemű, szőke svéd típusú szépfiú. Ugye elvileg nem erre fognak szavazni, mert amikor ilyen kérdést feltesz itt az ember, akkor 10 ből 9 csaj azt mondja itt, hogy utálja a bájgúnárokat. Na persze. Csak máshogy kell feltenni a kérdést és akkor már hirtelen csípni fogják a helyes szépfiúkat. Ha jól emlékszem 31 válasz érkezett a kérdésemre a képre vonatkozóan, hogy melyik jön be nekik. Ebből 28 természetesen a szőke herceget választotta, 3 válaszoló volt aki más pasira tett, de az a más pasi is egy ugyanazon személy volt. A másik 3 pasira, akik szintén nem rondák, egy szavazat sem érkezett. Vélhetően javarészt a válaszadók legnagyobb része csaj volt, ha csak nem homo pasik is voltak a válaszolók között :). Mind1. Aztán felfedtem a kérdés miértjét, hogy tényleg ennyire nem lenne relatív a szépség? Persze a választ a 31 komment alapján már sikerült magamban tudatosítani. Utána még jött másik 10 mulatságos válasz, hogy neki nem ez a herceg típusú pasi jön be, hanem a másik 4 ből valamelyik. Persze ekkor már pontosan tudtam, hogy komolytalan lett a kérdés, mivel felfedtem a miértjét és ilyenkor a válaszok java része már csak azért érkezik be, hogy direkt megcáfolják az előtte válaszolókét és az én állításomat, mikét a szépség igenis determináns és mérhető. A csajok 90% ának egy adott korosztályban ugyanazon pasitípus jön be, később pedig egy másik típus, de akkor is 90%-uknak ugyanaz, Tehát egy tizenévesnek pl egy Bieber vagy Z. Efron stb típus, egy huszonévesnek egy Brad Pitt vagy Orl Bloom, William Levy vagy stb, egy 30+ évesnek egy Fernando Colunga stb, egy 40+ osnak meg pl egy George Clooney típus. Most ezeket csak hasra ütés szerűen mondtam. De a lényege ez lenne. A maradék 10% a pasiknak az, amin vitatkoznak, hogy bejön-e vagy sem. De ugye ez a 100% abból a részből jön ki, hogy a csajok a pasiknak csak kb 65-75% feletti részeit tartják vonzónak, tehát csak azt a 20-30% ot. A többi csak végső esetben jöhet szóba, ha jobban megismeri azt a pasit és az elkápráztatja valamivel pl humor, sok pénz stb.
2013. jún. 18. 19:47
 85/96 anonim ***** válasza:
Ez persze, amit én ezzel itt felvázoltam csak a szépségre és a külcsínyre vonatkozik, hogy ki tetszik nekik. A párválasztás ettől bonyolultabb folyamat, ott nem csak a külső számít. Házasságnál meg fő, hogy nem csak a külső számít. De ugye az a gond ezzel, hogy a valamire való csinos lányok többsége 20 as éveiben vagy legkésőbb 33 éves korig elkel és ilyenkor még leginkább a determinált szépség fontos egy lánynak egy pasiban, tehát ezekkel a helyesebb srácokkal fognak majd megházasodni. Később ha egyedül van egy nő vagy elvált, akkor jön a 2. álláspont, hogy nem feltétlen a szépség fog dominálni, hanem a kedvesség, szeretet, férfiasság, anyagi biztonság miegyebek. De hangsúlyozom, ez már a csak a nők kisebb harmadára vagy inkább negyedére vonatkozik. Azt látom mostanság, hogy csinosabb nőknek , akik 30-40 között vannak, nekik javarészt olyan férjük van, aki vagy elég jól áll anyagilag vagy 40 körül is jól tartja magát, egészséges fehér fogak, ép hajkorona, megfelelően karbantartott testalkat. Amiket láttok, hogy kövér pasik mellett vannak sokszor csinos nők, ott vagy a pénz dominál vagy amikor még megismerkedtek akkor még nem igazán volt a pasi kövér. De többségében ekkor is igaz az, hogy a túlsúlyos pasik nagyobb része, akinek kapcsolata felesége van fiatalon, azok többsége arcszerkezetileg megfelelőnek tekinthető. Vagyis valamilyen szinte vonzóak. Lehet cáfolni, de én ezt biológus fejjel írom le, sok másik kolléga álláspontja alapján is. Régen más vott a helyzet, mikor ronda apáink, nagyapáink szép feleségre tehettek szert. De az másik történet.
2013. jún. 18. 20:00
 86/96 anonim ***** válasza:
Eszméletlen jó ez az elemzés, elismerésem.
2013. jún. 18. 20:14
 87/96 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék erre a kérdésre, mert így aztán mondhatsz bármit.Lehet számodra nem volt csúnya a 3 másik pasas, de női szemmel igen.
2013. jún. 18. 20:27
 88/96 anonim ***** válasza:
82 %, veled beszélgettem tegnap olyan sokáig?
2013. jún. 18. 20:33
 89/96 anonim ***** válasza:
Na, izgalmas kísérlet volt, lényegében viszont bármikor megismételhető és valószínűleg ugyanazt az eredményt hozná. Magam is próbálkoztam hasonló kísérletekkel. Az egyikben például társkeresőre regisztráltam 3 nicket, egyet direkt helyesírási hibákkal írt bemutatkozó szöveggel, de profilképnek egy "lányok kedvenc típusát" töltöttem fel. Egyet meghagytam kontrollnak: üres bemutatkozás, üres profilkép, míg a harmadikon próbáltam a lehető legelőnyösebben kitölteni a bemutatkozást, de saját képemet töltöttem fel. 20 levelet küldtem ki minden egyes regről. Az első esetben 18 lány írt vissza, a 2.-nál 3, a 3.-nál egy sem. Ez az eredmény meg tökéletesen egybevág az előző kísérlettel. Ha viszont ugyanahhoz az eredményhez többféleképpen is el lehet jutni, akkor nagy valószínűséggel helytálló az állítás.
2013. jún. 18. 21:05
 90/96 anonim ***** válasza:
Örömmel tölt el ezeknek az olvasása. Szerintem végül is bátran kijelenthetjük, hogy minden számításba vehető észérv tőlünk származik. :) Az üres okoskodás meg a másik táboré. Konklúzió?
2013. jún. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!