Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?
Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"
Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.
Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D
Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?
Volt, aki azt mondta, hogy nincs kisugárzásom. Megint más azt, hogy több önbizalom kéne. Ez utóbbi igaz, de ha egyszer nincs mire, akkor mesterségesen nem lehet generálni.
Egyébként sem értem, mire legyen önbizalmam, ha úgyis megölitek az emberben.
Valamiben csak jó vagy.Mindenkinek van jó tulajdonsága,próbálj ezekre koncentrálni a hibák helyet.
Ha magadat sem értékeled más hogy tehetné?
Csak nyiss az emberek felé,ne csak nőként tekints rájuk,légy laza,ismerkedj,add magad és ne görcsölj!:)
Az intelligenciám meghaladja az átlagot, jó a humorom és kedves is vagyok, mert van lelkem.
Ezek pl. megfelelőek?
Ezek elvileg értékek lennének, csak kevesen értékelik őket.
Úgyis mindjárt jön egy tudatlan okostojás, aki a 6 év tapasztalatod csuklóból leugatja, és csak spontán megmondja hogy ez nem így van :) Pedig ez hogy a szépség relatív egy hatalmas baromság. És ezt minden logikáját igénybe vevő ember tudja! Hogy lenne valami relatív, ha egyetemes? Egy igazi 10/10-es csajra senki nem mondja azt, hogy nem szép. Ahogy egy 1/10-esre se, hogy szép. Szerintetek 1%-os selejtes ízlésen kívül van olyan, aki erre azt mondja hogy nem szép? [link] Ez is olyan, hogy nem. Nem, és kész, ezzel minden normális ember egyetérthet aki a Földön él :D
A szépség nem relatív, egyáltalán nem az. Csupán 4-6 -ig megosztja az embereket, mert van aki a szebb jegyeit, amíg más a csúnyábbakat veszi figyelembe.
Nem értek egyet,de persze tudom, hülye vagyok.Viszont ahány barátnőm van mindenek más az ízlése.Oké van akire egyöntetűen azt mondjuk,hogy jó pasi, de vannak olyanok aki pl az egyik lánynak tetszik a másik meg csak annyit fűz hozzá,hogy "Te vak vagy?"Barátnőmmel annyira eltér az ízlésünk ha azt mondja mutatok egy cuki pasit már előre szólok,hogy inkább nem nyilatkozom, hogy ne sértsem meg.
Nem mindenkinek ugyanaz a szép.Ez igaz nőkre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!