Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha rondák vagytok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"

Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.

Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D

Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?

2013. jún. 17. 19:00
 71/96 anonim ***** válasza:

Volt, aki azt mondta, hogy nincs kisugárzásom. Megint más azt, hogy több önbizalom kéne. Ez utóbbi igaz, de ha egyszer nincs mire, akkor mesterségesen nem lehet generálni.

Egyébként sem értem, mire legyen önbizalmam, ha úgyis megölitek az emberben.

2013. jún. 18. 00:31
 72/96 anonim ***** válasza:

Valamiben csak jó vagy.Mindenkinek van jó tulajdonsága,próbálj ezekre koncentrálni a hibák helyet.

Ha magadat sem értékeled más hogy tehetné?

Csak nyiss az emberek felé,ne csak nőként tekints rájuk,légy laza,ismerkedj,add magad és ne görcsölj!:)

2013. jún. 18. 00:34
 73/96 anonim ***** válasza:

Az intelligenciám meghaladja az átlagot, jó a humorom és kedves is vagyok, mert van lelkem.

Ezek pl. megfelelőek?

Ezek elvileg értékek lennének, csak kevesen értékelik őket.

2013. jún. 18. 00:37
 74/96 anonim ***** válasza:
Szerintem tudod a választ:) Kezdésnek az se rossz,hogy tudsz magadról jókat írni.Most megyek,mert késő van.Jó éjt!
2013. jún. 18. 00:45
 75/96 anonim ***** válasza:
Jó éjt neked is!
2013. jún. 18. 00:46
 76/96 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igaz, h mindenkinek más az ízlése. A valóságban a nők ízlése nagyon hasonló, és bizony vagyunk jó páran, akik egyetlen nő ízlésének se felelünk meg.
2013. jún. 18. 07:57
 77/96 anonim ***** válasza:
Bizony bizony nem nagyon más a nők ízlése. Nem véletlen, hogy egy buliban is ha lemész te és a haverod, akinek szabályos pofija van, akkor te odamész 10 csajhoz és jó esetben 1 ha kötélnek áll, míg ő szintén bepróbálkozik ugyanannál a 10 csajnál és 6 vagy 7 skalpot fog begyűjteni. Nagyon hasonló az ízlésük, a szép szinte mindenkinél ugyanazt vagy hasonlót jelent. Egy darab döglött kutya az út szélén szinte senkiben sem kelt szépérzetet, de egy mediterrán tengeri kirándulás vagy fürdés már annál inkább. Persze ez abszurd példa volt, de kissé helytálló ez ügyben. Nem is tudom hányszor és hányszor kellett megbirkóznom azzal, hogy fősulin a szobatársam vonzotta a nőket, halomszámra mentek fel hozzá vagy csak beszélgetni. Sokuknál, akik kedvesnek tűntek bepróbálkoztam, de legtöbbször arra terelték a témát, hogy mit képzelek magamról és hogy áruljam már el, hogy hogyan tudna közelebb kerülni a szobatársamhoz, van e neki barátnője. Ez kb 150 csaj volt, ebből 11 nél próbálkoztam, ahol reményt éreztem. Nulla sikerrel. Mind a 150 vagy kb abból 120 csak őt akarta. A pasiknak tényleg más az ízlése, mert a 11 lány akiknél próbálkoztam mások voltak mind. De ők valahogy manapság egy kaptafára készülnek és egy bizonyos típusra gerjednek. Annyit elárulok, hogy nem az eszéért szerették a szobatársamat. Úgy is szerették, hogy tudták előtte vagy 50 lánnyal volt már együtt. Pedig a 150 ből nagyon sok értelmes lány is megfordult ott, akik majd szét pukkantak a tudástól, mindenben jók voltak. Mégis elvette az eszüket. Még azok a csajok is bámulták, akiknek ott volt mellette a párjuk, több éve stbil kapcsolatban éltek. Ennyit erről a mindenkinek más az ízlése. Plusz erre az ízlés dologra rátesz egy lapáttal az is, hogy a barátnők nagyon nagy befolyással vannak egymásra sokszor. Beleszugerálják a barátnőikbe, hogy ez a pasi annyira nem helyes, ne kezdj azzal, mert nekünk ez nem szimpi, így te sem járnál vele jól. Ilyenkor pedig sok csak a csoport akaratának megfelelően igába hajtja a fejét. Ugyanez pasiknál is megvan, de jóval kisebb mértékben. Mivel egy pasi, aki nem helyes már sokszor annak is örül, ha barátnője lehet a mai világban, ahol a szépfiúk érvényesülnek, így ott azért a közösség is biztatóbb és elfogadóbb bármilyen (sokszor elég ha dugható)barátnővel szemben. True story. Higyjétek el tudom miről beszélek, 4 év fősuli és 2 év nappalis egyetem után legtöbbször ezt tapasztaltam.
2013. jún. 18. 09:48
 78/96 anonim ***** válasza:

Úgyis mindjárt jön egy tudatlan okostojás, aki a 6 év tapasztalatod csuklóból leugatja, és csak spontán megmondja hogy ez nem így van :) Pedig ez hogy a szépség relatív egy hatalmas baromság. És ezt minden logikáját igénybe vevő ember tudja! Hogy lenne valami relatív, ha egyetemes? Egy igazi 10/10-es csajra senki nem mondja azt, hogy nem szép. Ahogy egy 1/10-esre se, hogy szép. Szerintetek 1%-os selejtes ízlésen kívül van olyan, aki erre azt mondja hogy nem szép? [link] Ez is olyan, hogy nem. Nem, és kész, ezzel minden normális ember egyetérthet aki a Földön él :D

A szépség nem relatív, egyáltalán nem az. Csupán 4-6 -ig megosztja az embereket, mert van aki a szebb jegyeit, amíg más a csúnyábbakat veszi figyelembe.

2013. jún. 18. 13:06
 79/96 A kérdező kommentje:

Nem értek egyet,de persze tudom, hülye vagyok.Viszont ahány barátnőm van mindenek más az ízlése.Oké van akire egyöntetűen azt mondjuk,hogy jó pasi, de vannak olyanok aki pl az egyik lánynak tetszik a másik meg csak annyit fűz hozzá,hogy "Te vak vagy?"Barátnőmmel annyira eltér az ízlésünk ha azt mondja mutatok egy cuki pasit már előre szólok,hogy inkább nem nyilatkozom, hogy ne sértsem meg.

Nem mindenkinek ugyanaz a szép.Ez igaz nőkre is.

2013. jún. 18. 15:05
 80/96 anonim ***** válasza:
Van amiben minden nőnek egyezik az ízlése, és van amiben nem. Abban pl. igen, h mindenki a magas férfiakra bukik.
2013. jún. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!