Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?
Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"
Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.
Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D
Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?
1. Mégis hogyan legyünk magasabbak, v hogyan varázsoljunk szebb arcot magunknak?
2. Sokunknak elég lenne egy csúnya, alacsony lány is, de nekik se kell csúnya pasi.
1.Újonc vagyok
2. Mint már írtam, ragyák eltávolítása, összenőtt szemöldök rendberakása,fogak ápolása,eljárni kondizni,futni vagy bármi mást sportolni és nem úgy felöltözni mint egy csöves.Hirtelen ennyi..
Mindenki azt jegyzi meg,amit meg akar,és nem mindent...
Minden embert érdekli a külső.Senki nem akar olyat,aki nem jól néz ki szerinte.De nem csak az számít,az biztos.
A szépség egy relatív dolog,van aki szerint félisten vagyok,van aki a saját szavaival élve a tökéletes pasi,van aki szerint átlagos,és aki szerint borzalmas csúnya.Akkor most melyik?
Sportolni,vagy edzeni nem egy nap kell,ahhoz kitartás kell,ami a legtöbb emberben nincs,nőben és férfiban egyaránt.
Nem csak a férfiak,hanem a nők is csinálják,de ők csak közeli ismerősöknek panaszkodnak,és beegubóznak.Van néhány idióta,aki úgy érzi,az ilyen nő a tökéletes,de hát...Ez van.
De amúgy is elég magyaros dolog a saját hibáidért mást felelőssé tenni,így nem is tudom mit várhatnál.Mindig lesz,aki ilyen lesz,meg aki nem.
Amíg javarészt ilyen pasikkal látsz lányokat az utcán, addig hiába mondod, hogy változz meg, de nem tudok ilyen arcot növeszteni a nyakamra.
Ezek nagyjából a mai átlagpasik, akiket kedvelnek a lányok, a nők vagy valamelyik korosztály. Aki ettől lentebb van arcilag, az nagyjából lehúzhatja magát a derítőn, ezt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!