Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha rondák vagytok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"

Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.

Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D

Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?

2013. jún. 17. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 anonim ***** válasza:
100%
Újabb zseni. Te már kérdezgetted ezt itt a gyakorin, vagy újonc padavan vagy? Csak mert elég ismerős a stílusod:)
2013. jún. 17. 19:02
 2/96 anonim ***** válasza:

1. Mégis hogyan legyünk magasabbak, v hogyan varázsoljunk szebb arcot magunknak?

2. Sokunknak elég lenne egy csúnya, alacsony lány is, de nekik se kell csúnya pasi.

2013. jún. 17. 19:04
 3/96 anonim ***** válasza:
Újabb szakértő ;)
2013. jún. 17. 19:06
 4/96 anonim ***** válasza:

1.Újonc vagyok

2. Mint már írtam, ragyák eltávolítása, összenőtt szemöldök rendberakása,fogak ápolása,eljárni kondizni,futni vagy bármi mást sportolni és nem úgy felöltözni mint egy csöves.Hirtelen ennyi..

2013. jún. 17. 19:07
 5/96 anonim ***** válasza:
Valaki válaszol is vagy csak háborogtok?:D
2013. jún. 17. 19:09
 6/96 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont..azt még hozzá tenném, hogy ha nem sírnának, akkor talán férfiasak lennének.
2013. jún. 17. 19:10
 7/96 anonim ***** válasza:
47%
Szó szerint újabb zseni. Bocsi kérdező. De ha egy pasi ronda arcilag, de minden másban igényes, akkor is el fogják zavarni, mert az arc a leglényegesebb és a magasság. Nem tud vele mit kezdeni, ha meggebed akkor sem. Egy jó haj, új illat stb sem segít. Próbáltam mindent.
2013. jún. 17. 19:11
 8/96 anonim ***** válasza:

Mindenki azt jegyzi meg,amit meg akar,és nem mindent...

Minden embert érdekli a külső.Senki nem akar olyat,aki nem jól néz ki szerinte.De nem csak az számít,az biztos.

A szépség egy relatív dolog,van aki szerint félisten vagyok,van aki a saját szavaival élve a tökéletes pasi,van aki szerint átlagos,és aki szerint borzalmas csúnya.Akkor most melyik?

Sportolni,vagy edzeni nem egy nap kell,ahhoz kitartás kell,ami a legtöbb emberben nincs,nőben és férfiban egyaránt.

Nem csak a férfiak,hanem a nők is csinálják,de ők csak közeli ismerősöknek panaszkodnak,és beegubóznak.Van néhány idióta,aki úgy érzi,az ilyen nő a tökéletes,de hát...Ez van.

De amúgy is elég magyaros dolog a saját hibáidért mást felelőssé tenni,így nem is tudom mit várhatnál.Mindig lesz,aki ilyen lesz,meg aki nem.

2013. jún. 17. 19:14
 9/96 anonim ***** válasza:
8as vagyok megint.Látom itt ismegjelent pár önsajnáló,aki csúnyának találja az arcát,és alacsonynak érzi magát.Érdekes,a 160 centis unokaöcsémnek már 2 gyereke van...És ahogy azt elöbb is írtam,a szépség relatív,nincs aki mindenki szerint csúnya lenne.
2013. jún. 17. 19:17
 10/96 anonim ***** válasza:

Amíg javarészt ilyen pasikkal látsz lányokat az utcán, addig hiába mondod, hogy változz meg, de nem tudok ilyen arcot növeszteni a nyakamra.

[link]

[link]

[link]

Ezek nagyjából a mai átlagpasik, akiket kedvelnek a lányok, a nők vagy valamelyik korosztály. Aki ettől lentebb van arcilag, az nagyjából lehúzhatja magát a derítőn, ezt tapasztalom.

2013. jún. 17. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!