Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha rondák vagytok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"

Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.

Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D

Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?

2013. jún. 17. 19:00
 11/96 anonim ***** válasza:
Olyannyira relatív a szépség, hogy amilyen képeket linkeltem, ahhoz kell valamilyen szinten hasonlítani. Abban tényleg relatív, hogy más hajszín, arcalak, szemszín, ajkak stb jönnek be más-más lányoknak, de a séma nagyjából ugyanaz. Kel egy bizonyos fokú szimmetria, arányosság. Cuki arcszerkezet, vagy erős arcforma. Akinek is semmilyen, üres tekintet stb, azok sajnos továbbra is itt a gykn fognak zokogni, mert kompromisszum nincs!
2013. jún. 17. 19:21
 12/96 anonim ***** válasza:

Még néhány kép.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Plusz ilyesmi testalak az ideál, de csakis szigorúan jó arccal párosítva.

[link]

2013. jún. 17. 19:26
 13/96 A kérdező kommentje:

Szerintem azért mindenkin lehet segíteni, kétlem,hogy annyira menthetetlenek lennétek :/

Ahhoz már bűn rondának kell lenni,hogy semmi ne használjon.

2013. jún. 17. 19:26
 14/96 anonim ***** válasza:
Lehet hápogni, de aki objektíven szemléli a világot, azok tudják, hogy nem is annyira relatív a szépség. Persze ha most eltekintünk a néhány kivételtől, mikor ronda-szép (lány-pasi, pasi-lány) kombót látunk. De ez a ritkább.
2013. jún. 17. 19:28
 15/96 anonim ***** válasza:
69%

10es,és 11es is,neked gondjaid vannak,főleg agyban...

Van akinek a férfiasabb tetszik,van akinek a sovány,van akinek a pocakos,van akinek a szőrös,van akinek a csupasz.Nem tudsz sokata nőkről,az biztos.Talán azért,mert nem beszélsz velük eleget,vagy mert neked nem volt "saját".Én rengeteg nővel beszéltem már,és nőm is volt már nem is egy.De ilyen hülyeségeket csak itt hallok,és férfiaktól,akik sikertelenek.

2013. jún. 17. 19:30
 16/96 anonim ***** válasza:

Hát hogyne kedves kérdező, nyugtasd magadat. A szépség bizony nem relatív, hanem számokkal mérhető dolog. Arányban mérhető. Plusz az összhatás. Ha szerinted mindenkinek van esélye, akkor magyarázd meg ennek a pasinak, hogy miért utasítja el 1000 ből 999 lány zsigerből, ha odalép hozzá. (nem tudom, de vélhetően ez az arány jönne ki). Ennyire relatív lenne a szépség?

,,egy biológus"

2013. jún. 17. 19:31
 17/96 anonim ***** válasza:
2013. jún. 17. 19:32
 18/96 A kérdező kommentje:
Talán mert semmi önbizalma?Így emiatt még egy normális beszélgetésre sem kapható?
2013. jún. 17. 19:36
 19/96 anonim ***** válasza:
15-ös, mindenki a magáért viszi, amit tapasztal. Aki sikeres a lányoknál az nem tudja felfogni, hogy más aki nem tud úgy beszélni a nőkkel vagy beszéltetni őket, nem tud olyan kisugárzást produkálni, nem tud olyan humoros lenni, nem tud olyan magas és helyes vagy sportos lenni, az miért sikertelen. Mert magából indul ki, ami neki természetes, azt elvárja a másiktól is sokszor. Egy király legtöbbször nem tudja beleélni magát a koldus szerepébe, még el nem veszíti a vagyonát. Ilyen egyszerű.
2013. jún. 17. 19:36
 20/96 anonim ***** válasza:
Plusz sokszor a jó, megnyerő külsőből, sikeres életmódból fakad egy tudatalatti erős kisugárzás is (persze nem mindenkinél), hogy sikeres vagyok a lányoknál vagy a többi embernél vagy a munkámban stb és ez felkelti ösztönösen a többi ember figyelmét is.
2013. jún. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!