Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?
Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"
Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.
Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D
Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?
Kérdező!
És ha 1000-t mondok neked? Én még PUA-ra is elmentem, igaz, sokat nem dobott rajtam, de legalább megismertem más embereket is, akik szintén hasonló problémákkal küzdöttek.
Mármint nem én kaptam 1000 visszautasítást, hanem egy srác, akit ott ismertem meg. Kb. másfél év alatt jött össze neki. Ebből kb. 250 volt az éjszakai próbálkozása, a többség a nappali.
A 250 sikertelen éjszakai próbálkozás elég jó válasz a "diszkóban mindig találni ribit"-re.
Mi baj a stílusoddal?
Nő vagyok.
# 63/65
Egyszerű, nem is kicsit. Vannak, igen vannak de azok mindig a színvonal kritikai minimumát nem ütötték meg. Ezekből kéne kiindulni, hogy olyanokkal érjem be, aki agyilag teljesen zokni? Vagy külsőre is totál igénytelen? Ez baromira nem fair, míg más hozzám ilyen tulajdonságokban nem jobb embereknek meg mindenki megvan. Na ne már. Ja, és gyerekek (5 évvel fiatalabb, éretlen) se vehető számításba, de ez az elvárás a másik nemtől se volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!