Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?
Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"
Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.
Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D
Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?
Na,egye fene,egyszer még írok
Van egy unokatestvérem,.ő 160 centi,kb 50 kiló,nem is jóképű,nem is gazdag,mégis általában volt csaja,egész amíg el nem vett valakit.Még hozzá szép női voltak mindig,pedig csúnya,legalábbis szerintem.Egyszerűen csak jó holmikban jár,jó a dumája,kb ennyi a "titok".
Az ő. Míg vannak mások, akik meg nem kelendőek. Sokszor olyan apró nüanszokon múlik a siker, hogy az ember nem is gondolná.
Ez kb. olyan, mintha lenne egy mesterszakács. Műremekeket alkot, imádják a főztjét. Egyik nap máshonnan kapna alapanyagokat, ezek között lenne egy olyan, aminek főzős hatására nagyon kellemetlen mellékíze lesz. A vendégek megkóstolják a főztjét és undorodva köpnek egyet. A szakács nem érti, ő most is úgy csinált mindent, ahogyan szokta.
Ugyanígy embereknél is van olyan, aki odamegy, beszélget a lányokkal és be is jön nekik, egy-két bók, kis incselkedés és már odáig is vannak a lányok érte.
Míg odamegy a másik, tőle függetlenül ugyanezt teszi és az eredmény: nulla!
Miért, Azért, mert ő összességében nem tett olyan benyomást a lányokra, nem mozgatta meg úgy őket, mint az előző. Mégsem tudja senki sem megmondani neki, mi a baj.
Ugyanez áll a 160 centis unokatesóra is.
Mondjuk ez már tényleg túl szofisztikált. Itt az ok az alapanyagokban van, az okozat a vendégek reakcióin.
A csajozásnál az okozat az elutasítás, de annak is van oka. Nem ismerem ezt a 160 centis srácot, de ha találkoznék vele, akkor meg tudnám mondani. Szerintem ott a hiba, amire kitértem már. Ha sok mindenkinek kellett akkor nem hiszem, hogy tényleg visszataszító. Csak annak mondják mert nem a férfi szépideálok adják a szexepiljét.
Igen, erre mondják, főleg az illat kérdésére, hogy "kémia".
Ami vagy van, vagy pedig nincs.
Egész aranyos válaszok :D Már itt mosolygok magamban.
Jó...hát másképp látjuk.Mondjuk a 200 valamennyi visszautasítás már durva...Nem is értem,hogy lehetséges o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!