Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha rondák vagytok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"

Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.

Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D

Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?

2013. jún. 17. 19:00
 31/96 anonim ***** válasza:

"És arra mi a válasz, hogy nekem már volt olyan barátom,akit külsőleg nem tartottam vonzónak?Sőt,több barátnőm is van akik ugyanebben a cipőben járnak.

Pl a legjobb barátnőm egy tünemény lány, bomlanak utána a pasik mégis egy csúnya férfival él évek óta(aki ráadásul még csak nem is gazdag)"

Érdekes, h itt milyen sok csaj írja ezt, férfi pedig egy se. A való életben szintén nem látni ilyet sehol. Vajon miért?

2013. jún. 17. 19:55
 32/96 anonim ***** válasza:
A választ erre a kérdésre természetesen szint mindenki tudja, hisz sok lány elárulta már miért írja le ezeket a válaszokat. Természetesen, hogy a pasi megnyugodjon, bízzon benne, hogy van remény. Persze vannak kivételek is, mikor tényleg ronda pasival van együtt az illető hölgyemény. Ilyen is van, tudjuk. De a többség nem ilyen, ezt pedig az állatvilágból is tudjuk, hogy a fogatlan, lestrapált oroszlán nem sokáig fog maradni a falka élén. Ugyanez igaz az embereknél is, hiába képesek a gondolkodásra, de az ösztönök ált. erősebbek a józan észnél.
2013. jún. 17. 20:01
 33/96 anonim ***** válasza:

Mert a való életben is csak azt látod meg,amit meg akarsz.

És hogy nem látsz valamit,még nem jelenti azt,hogy nem is létezik.Bár elég rosz olyanokkal "vitatkozni" akik görcsösek,és ragaszkodnak ahhoz,hogy nem az ő hibájuk a sikertelenség.Mutathatok 100 példát,ha nem hiszed el,nem számítanak.És a te/ti akkor is a nők miatt van dolgotok,az az igazi csőlátás...

2013. jún. 17. 20:03
 34/96 anonim ***** válasza:

"És arra mi a válasz, hogy nekem már volt olyan barátom,akit külsőleg nem tartottam vonzónak?"

Nagyon egyszerű. A nők sokszor nem tudják eldönteni egy pasinál, hogy vonzó-e, vagy sem. Nem csoda, mert sokkal kevésbé szélsőséges értékek alapján jön a benyomás, mint egy lánynál. Volt már olyan, aki azzal akart példálozni, hogy "tessék, itt egy csúnya köpcös pasi, aki mindig nőzik" amikor megláttam, előre leszögeztem hogy ez baromság, ez a pasi pont úgy néz ki, mint akire buknak a nők ezerrel (nem kisugárzás, szeme pl nem is látszott annyira). Csak az a különbség, hogy nem úgy néz ki, mint a divatos borostás féligmosolygós címlappasi, hanem másmilyen okokból "szexi". A logikád ott hibádzik, hogy amikor meglátsz egy olyat aki neked valóban nem tetszik, akkor nem fog érdekelni a személyisége, minden érzékszerved azt fogja sugallni, hogy ez biztosan egy gyökér. Gondolj egy alacsony, vékony bajszos nyekergő hangú fiúra. Nem jönne be, ezt még álszentségen túl is beláthatod. Miért? Először is lerí, hogy nem kell senkinek, másodszor ez döntő tényező. Miért kéne olyan, aki nem kell senkinek? Hiszen annak közösségi élete sincs normális, és biztosan sokat maszturbál, hiszen másra nem futja. Ez elég okot ad a fintorgásra, és ez szerintem teljesen természetes jelenség, fölösleges lenne tagadni. Jéé ő is a kinézete miatt nem kell, de okkal. Akiről te beszélsz annak a külsejével valóban nem is volt különösebb gond, csak megtévesztette a tudatos gondolkodásod egy-két tényező. :)

Még mielőtt valaki belekötne, nem kell ehhez bajszos alacsonynak lenni, ez csak érzékeltetésnek egy szélsőséges példa volt.

2013. jún. 17. 20:03
 35/96 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez élet dögunalom, nézd meg, mennyi energiát fordítasz rá! Soha sem hallod, hogy valaki azt mondaná: "Hajnalban kelek, edzem a testem, tanulok, ápolom a kapcsolataimat, teljes gőzzel dolgozom - és SEMMI JÓ nem történik az életemben." Életünk egy energiarendszer. Ha semmi jó nem történik benne, az a te hibád. Ha majd egyszer felismered, hogy a befektetett energia alakítja a körülményeidet, akkor már nem leszel áldozat.
2013. jún. 17. 20:08
 36/96 anonim ***** válasza:
Van,a mikor nem olyan egyszerű ezt a problémát orvosolni.
2013. jún. 17. 20:13
 37/96 anonim ***** válasza:
Kérlekszépen ez nem nyert, sok mindenért teszek, és meg is van az eredménye, kivéve ezt :). Mert ennek nincs. Valamint, ez nem így van. Nem, és kész, hát állandóan azt látom hogy a bombácska csajnak van egy jó kinézetű pasija, aki ettől eltekintve alvós, lusta, kockulós valaki, akit egyébként kisebb kudarcok földhöz vágnának. (merthogy erre is megvolt az elegendő példa, az ilyenek sírnak könnyeket dobálva, amikor megkapják az első nagyobb pofonocskát, true story;))
2013. jún. 17. 20:14
 38/96 anonim ***** válasza:
66%
sokan írják azt, hogy ha alapból "ronda" a fejük azon nem lehet változtatni pedig már mindent próbáltak. nem hinném, hogy ezt nem lehet mással kompenzálni. de mindig könnyebb kifogást találni arra, hogy tenni is kelljen valamit. mert itt sírni, - hogy milyen szar az élet, mert nem gazdagok és a nők milyen felszínesek - természetesen sokkal könnyebb
2013. jún. 17. 20:16
 39/96 anonim ***** válasza:
69% meg én szerintem elég jól körüljártuk a témát, és szerintem innentől egyúttal le is zárul az értelmes vita, és jönnek a sablonos, semmire sem reflektáló üres "de ez mégis így van" érvek, amit már nem folytatnék. Aki akarja, gondolja át, aki nem (mert nem akar az életében egyszer gondolkodni) az ne. :D Asszem itt én is lezárom.
2013. jún. 17. 20:22
 40/96 anonim ***** válasza:
73%
Azért csak"jó pasi"val látod a jó csajokat,mert a normál,vagy akár nálad roszabbul kinéző pasi rá jött,hogy tenni kéne valamit,és ott az eredmény,amit látsz.Én imádok vitatkozni,ha valaki érvel is,és látszólag az ő érvei is logikusak,meg az enyémek is.De az "így van és kész" az nem valami érv,ez az,hogy nem tudsz érbvelni.Meg ha tudsz is,nem magadtól függetlenül,hanem a saját életeddel.Én magamtól független példákat hoztam fel leginkáb.Na mindegy,a lényeg,hogy akibe ennyire be ivódott a dolog,azért én nem teszek semmit már,mert menthetetlen.Majd ha magától rá jön,akkor lesz jó.De még valami.Ha sikeres vagy bármiben,az csakis a te érdemed,és az is csak a te szégyened,ha sikertelen vagy benne.Lehet munka,sport,nőzés,akármi.
2013. jún. 17. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!