Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?
Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"
Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.
Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D
Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?
"És arra mi a válasz, hogy nekem már volt olyan barátom,akit külsőleg nem tartottam vonzónak?Sőt,több barátnőm is van akik ugyanebben a cipőben járnak.
Pl a legjobb barátnőm egy tünemény lány, bomlanak utána a pasik mégis egy csúnya férfival él évek óta(aki ráadásul még csak nem is gazdag)"
Érdekes, h itt milyen sok csaj írja ezt, férfi pedig egy se. A való életben szintén nem látni ilyet sehol. Vajon miért?
Mert a való életben is csak azt látod meg,amit meg akarsz.
És hogy nem látsz valamit,még nem jelenti azt,hogy nem is létezik.Bár elég rosz olyanokkal "vitatkozni" akik görcsösek,és ragaszkodnak ahhoz,hogy nem az ő hibájuk a sikertelenség.Mutathatok 100 példát,ha nem hiszed el,nem számítanak.És a te/ti akkor is a nők miatt van dolgotok,az az igazi csőlátás...
"És arra mi a válasz, hogy nekem már volt olyan barátom,akit külsőleg nem tartottam vonzónak?"
Nagyon egyszerű. A nők sokszor nem tudják eldönteni egy pasinál, hogy vonzó-e, vagy sem. Nem csoda, mert sokkal kevésbé szélsőséges értékek alapján jön a benyomás, mint egy lánynál. Volt már olyan, aki azzal akart példálozni, hogy "tessék, itt egy csúnya köpcös pasi, aki mindig nőzik" amikor megláttam, előre leszögeztem hogy ez baromság, ez a pasi pont úgy néz ki, mint akire buknak a nők ezerrel (nem kisugárzás, szeme pl nem is látszott annyira). Csak az a különbség, hogy nem úgy néz ki, mint a divatos borostás féligmosolygós címlappasi, hanem másmilyen okokból "szexi". A logikád ott hibádzik, hogy amikor meglátsz egy olyat aki neked valóban nem tetszik, akkor nem fog érdekelni a személyisége, minden érzékszerved azt fogja sugallni, hogy ez biztosan egy gyökér. Gondolj egy alacsony, vékony bajszos nyekergő hangú fiúra. Nem jönne be, ezt még álszentségen túl is beláthatod. Miért? Először is lerí, hogy nem kell senkinek, másodszor ez döntő tényező. Miért kéne olyan, aki nem kell senkinek? Hiszen annak közösségi élete sincs normális, és biztosan sokat maszturbál, hiszen másra nem futja. Ez elég okot ad a fintorgásra, és ez szerintem teljesen természetes jelenség, fölösleges lenne tagadni. Jéé ő is a kinézete miatt nem kell, de okkal. Akiről te beszélsz annak a külsejével valóban nem is volt különösebb gond, csak megtévesztette a tudatos gondolkodásod egy-két tényező. :)
Még mielőtt valaki belekötne, nem kell ehhez bajszos alacsonynak lenni, ez csak érzékeltetésnek egy szélsőséges példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!