Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha rondák vagytok miért nem kezdtek valamit magatokkal ahelyett, hogy sírtok és a nőket szidjátok?
Mindenhol azt olvasom:"Jajj ezek a mai lányok, csak a pénz meg a külső érdekli őket"
Mert az ilyen fiúk általában a csúnya lányoktól nem akarnak semmit, lusták edzeni vagy sportolni, esetleg eltüntetni a ragyáikat vagy ízlésesen öltözködni.
Inkább sírnak,hogy a jobb nők a jóképűbb pasikat választják ,meg hogy semmit sem érnek a belső értékek.Miközben ugyanúgy szemet sem vetnek csúnyácska lányokra:D
Ha a szép nőktől akartok valamit miért nem fektettek bele munkát?Miért kellenétek a jó csajoknak ha elhanyagoljátok magatokat?
Na jól van, akkor mondok egy példát. Teszem azt, a külső hiányosságokon valamelyest lehetne is alakítani valamelyest.
De: mi van akkor, ha külsőleg rendben vagyunk, csak éppen annyira nem kompatibilis a lányokkal a stílusunk, hogy nem kellünk nekik?! Tőlem is kérdezték/kérdezik, hogy miért nincs barátnőd, látszólag csodálkoznak is.
Nem kellek, nem tudnak velem mit kezdeni. a prognózis kész. Lúzer vagy, trágya vagy, stb...
És ezzel szembesülsz nap mint nap. Legalább ne csesztetnék állandóan az embert ilyennel!
"De az "így van és kész" az nem valami érv,ez az,hogy nem tudsz érbvelni."
Atyaisten, ezt nem mondod komolyan..... basszus, ha egy picit is össze tudod kötni az egymás utáni szavakat, akkor láthatod hogy pont utána van toldva a magyarázat, vagy mennyire kell hogy mindent a szádba rágjak? Úgy látom nagyon mert szinte minden mondatod badarság, de félek kielemezni, mert ismét logikátlanul(!) belekötnél szerintem amit aztán még nehezebb megmagyarázni.
"Meg ha tudsz is,nem magadtól függetlenül,hanem a saját életeddel." - kitárgyaltuk
"Én magamtól független példákat hoztam fel leginkáb." - én is
"Ha sikeres vagy bármiben,az csakis a te érdemed,és az is csak a te szégyened,ha sikertelen vagy benne." - baromság, erre elég jól kitértem és ha ebből ilyet bírsz ide írni magyarázat nélkül akkor "ez az,hogy nem tudsz érbvelni."
Így van és kész kifejezést a nagyon gyengék kedvéért leírom, hogy azt jelenti, hogy valami annyira alapjelenség, hogy definiálni is fölösleges szerintem, mert mind felismerhetjük ezt a világban is. Olyan, mint hogy a férfiak álla jobban szőrösödik a nőkénél. Nos, amit leírtam, az is elég tényszerűen működik, amit egy példával alá is támasztottam. Te inkább ne vitatkozz :D
"Mutathatok 100 példát,ha nem hiszed el,nem számítanak."
Egy is elég lenne, de úgyse fogsz mutatni, mert már sok embertől kértem ilyen példát, és soha senki nem tudott eggyel se szolgálni.
Olyan érvet mégsem írt senki,hogy "Én sportolok és próbálok jól kinézni, mégsem kellek senkinek":))
Nem feltétlen rossz a vita,legalább megismerjük "az ellenfél"álláspontját is.
Én nem utasítom el alapból,biztosan abban is van valami igazság,de azért azt sem árt átgondolni amit mi próbálunk elmagyarázni:)
Figyelj Kérdező, én már legalább hat embernek elküldtem itt a fotómat. A válasz: semmi baj nincs a külsőddel, erre ne fogd!
szóval a külsővel nincs baj. Elvileg értelmes vagyok, egyesek szerint jó a humorom is.
Eredmény meg semmi. Ez van.
"Én sportolok és próbálok jól kinézni, mégsem kellek senkinek"
Rendben, akkor én kezdem. :) Erősítek, megadom magamnak, hogy miből mennyit és elkerülöm a szabálytalanságokat. Emellett (most időhiány miatt kevésbé) úszni is eljárok. És igen, valóban van hatása, én egyszer nem állítottam az ellentettjét, max a számba adták (amiről ugye nem én tehetek). Mégsem vagyok sikeres. Legalább is még nem volt rá példa. De hogy ne magamról beszéljek láttam én már eleget, akire ránéztem, és láttam, hogy íhh.. hogy néz ez ki? Olyan előnytelen tojásfeje volt szemüveggel, ami persze nem jelent semmit, de előnytelen. Viszont olyan almái voltak a karján hogy elképednél :D Nem nagyon érdekelte ám a lányokat, nem is csajozott be, pedig próbált ám rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!