Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 20 éves vagyok a párom pedig 45 éves fiatalos pasi.18
éves voltam amikor összejöttünk, össze is költöztünk
és imádjuk egymást. Vélemény?
41/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak :) legalább veled nem kellett felesleges köröket futni, olyan dolgokról magyarázkodni amik a kérdésemben sem szerepeltek...
Szerinted mitől függ az hogy még hoszabb távon is működjön?( ugye te is hasonló helyzetben vagy. Nehéz volt?)
Hát azért szerintem ez már kicsit sok, föleg ha hosszútávon gondolkodsz.. Viszont az érem másik oldala, hogy nagyon nehéz megfelelő társat találni.. És most mire mennél egy fiatalbbal, ha egyszer nem szereted, nem jön be a személyisége...
2013. máj. 21. 14:11
Minek tetted fel ezt a kérdést? Nincs véleményem, kit érdekel? Ti dolgotok. Nálam max 15 évvel idősebb pasi jöhet szóba, de ugye ízlések és pofonok.
2013. máj. 21. 15:04
44/53 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel akkor minek írsz ide? Tudod engem meg a felesleges szócséplés nem érdekel. A semmilyen véleményedet meg nyugodtan megtarthatod.
Utolsó előtti:
Köszönöm :). Ilyesmiről van szó. A korombelieket nem tartom elég érettnek.... Ez az éretlenség észrevehető amúgy a sok ,, miért nem próbálod fel a fél várost akkor hogy találj!" Hozzászólásból.
Hülyeség az egész kérdés, az a baj. Mióta érdekel mások véleménye? Ez olyan, mintha kiírnám, vettem egy piros ruhát, mi a véleményetek?... Tényleg érettségre vall.
2013. máj. 21. 15:55
46/53 A kérdező kommentje:
Jó, nyugi majd ha a te reszortod lesz eldönteni hogy ki elég érett és ki nem, akkor majd szólok. Addig azonban inkább kapj az agyadhoz egy kicsit, mert ez a ,, hú de éretlen vagy mert hogy lehet kérdést feltenni egy kérdésekkel foglalkozó oldalon" szerintem sokkal éretlenwbb. Szóval okosabb maradtàl volna ha nem szólsz bele olyanba, amiről fingod sincs. :)
2013. máj. 21. 19:14
45 évesen én is 20 éves kis csajokat akarok du*gni! remélem összejön XD amúgy botrányos, de ki nem sza*rja le, hogy mások mit gondolnak? amíg nem az én lányom :D
ismerek én közel 40 éves férfiakat akik eléggé fiatalosak, de azért akkor se 20 évesek...
2013. jún. 28. 16:41
Nekem volt egy jó ismerősöm, aki 40 évesen vett feleségül egy 20 éves nőt. Jól működött a dolog kb. az ismerősöm 55 éves koráig, de akkor a felesége elkezdett más, fiatalabb férfiak után érdeklődni, és sajnos tönkre is ment a házasságuk, pedig gyerekeik is születtek.
2013. jún. 28. 16:48
utolsó: szóval egy r.ibancot vett feleségül :) .
2013. jún. 29. 20:06
Kapcsolódó kérdések: