Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pasi, kevésbé jó nő párosítás miért van? Mikor a
pasi bármilyen nőt megkaphatna. Vélemények?
Mert a bármilyen nők gyakorta bármilyen ostob.k tudnak lenni. Bármennyire is hihetetlen :)
2013. ápr. 28. 22:20
Lehet szeretik egymást. Ja várj, nem, az nem lehet, olyan nincs.
Mondjuk mert igazi férfi, és nem kizárólag a külső alapján választ, hanem inkább a belső érdekli... :)
Ritkaság az ilyen sajnos...
mikor unjátok már meg ezt a kategorizálást?:S
5/12 anonim válasza:
honnan veszed hogy nem jó nő az illető? jaa hogy külseje alapján ítéled meg.. na itt van a probléma. azért van vele mert lát benne valamit amit a többiben nem. 19/f
2013. ápr. 28. 22:21
Mi is ilyenek vagyunk, fiú vagyok!
Azért van ez, mert 1. Kevés az önbizalmam és nem hiszen el, hogy egy 10/10-es lányt is megkaphatok!
2. A 10/10 es lányok általában imádják magukat és imádnak flörtölni is, ez által sokkal féltékenyebb lennék. Nekem nem hiányzik az, hogy megtudjam a barátnőmről, hogy miket csinál a hátam mögött és hogy kivel csal meg...
10/10 es kedves, odaadó lánnyal még nem találkoztam sajnos, pedig már feleségül vettem volna :)
Megelégszek egy 10/6-7 essel, aki senkiért nem hagyna el és őszinte!
Annak ellenére, hogy a barátaim folyton mondják, hogy jobbat is találhatnék...
2013. ápr. 28. 22:25
Mégis mi a definíciója annak, hogy jó nő meg jó pasi?
Ez annyira szubjektív, hogy nincs értelme sokat beszélni róla.
Lehet, hogy valaki szerinted jó pasi, közben pedig egy bunkó paraszt. Lehet, hogy valaki szerinted kevésbé jó nő, közben pedig nagyszerű ember.
Amúgy meg, ha van egy sármos férfi, aki bármelyik nőt megkaphatja, lehet, hogy pont azért választja a "kevésbé jó" nőt, mert az intelligencia és a személyiség fontosabb neki. Sajnos aki kivülről jól néz ki, belül sokszor üres.
2013. ápr. 28. 22:29
8/12 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk úgy néz ki a pasi mellett a nő,mintha az anyja lenne!Tehát ez nem sima nem néz ki jól,hanem durva látvány,legalábbis számomra.És rengetegen mondták,hogy igen is a pasi jó,meglepődtek,hogy ilyen nője van,aki ráadásul igénytelen is.
Az a baj hogy külső szemlélők annyira másképp tudnak látni mindent. Az én párom sem a legszebb, mindenki beszólt nekem miatta eleinte, hogyan állhattam ilyennel szóba, jobbat érdemlek, meg melyik kukából húztam ki, stb. Rá is mondták hogy igénytelen, pedig egyáltalán nem az. Nem tudom mit láttak annak, de nem is érdekel már. A metrón a mai napig kiröhögnek néha ha együtt látnak minket, ez sem érdekel már. A párom rendes, tanult, értelmes ember, belsőre tökéletes és nekem ez a fontos. Nem mindenkinek a külső számít.
2013. ápr. 28. 23:17
Mi fiúk jobban letudunk adni az igényeinkből, mint a lányok, másrészt meg alapból a szép csajok jellemre értéktelenek, csak szexre jók. Na már most én átlagos külsejű srácknt nem kaphatom meg őket szexre sem, de másra meg ugye nem jók a szép lányok, így inkább egy csúnya lányban keresem a páromat, legutóbb is egy nagyon csúnya arcű lánnyal akartam járni, mert ő legalább jellemre különleges volt és szerethető, meg nem üres, mint a mai szép csajok.
2013. ápr. 28. 23:17
Kapcsolódó kérdések: