Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 20 éves vagyok a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 20 éves vagyok a párom pedig 45 éves fiatalos pasi.18 éves voltam amikor összejöttünk, össze is költöztünk és imádjuk egymást. Vélemény?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 12:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

"Nem vonzódott hozzá, a kora miatt"

Akkor miből gondolod, hogy hozzád vonzódni fog 10 év múlva? Már bizonyított, hogy nem tud korabeli nőkhöz vonzódni.

Persze vannak "örökifjú" pasik, akik nincsenek tisztában a saját korukkal, és mindig csak a fiatal pipik után futnak. Nagypapám 80 évesen és a 20 évesekre csorgatta a nyálát... :P

A másik, hogy azt írod, albérletbe nem szülsz gyereket. Ezek szerint a pasinak nincs saját lakása. Nincs ezzel gond, de ha 45 éves koráig nem sikerült összekaparnia egy lakásra valót, akkor ezután se fog...

2013. ápr. 30. 17:31
 22/53 anonim ***** válasza:

15. vagyok. Nekem is volt olyan SZERETŐM, aki 40 évesen nagyon fiatalos volt, irtó vonzó, de 0 egzisztenciával, teljesen életképtelen, tehát csak szeretőnek volt jó, társnak nem. Más az, hogy valakit bevállalok az ágyban, vagy partnernek is el tudom képzelni.

Amúgy tényleg ellentmondásos, hogy állítod, hogy csak a kor alapján válogatja meg a nőit, de téged természetesen 10-20 év múlva is szeretni fog majd, ha öregszel, akkor is. (Bár gyanítom, addigra te fogsz dobbantani, mert rájössz, hogy a vonzalom édeskevés egy kapcsolathoz.)

2013. ápr. 30. 17:37
 23/53 A kérdező kommentje:

Hoppá most nézem... Mit gondolsz nekem annyi az elvárásom hogy kúrjunk egy jót minden este aztán cső? Na ne vicceljünk már egymással. Vannak bizonyos elvárásaim nekem is és bizony igyekszik neki megfelelni. Mert szeret.

16 éves korom óta egyedül kellett megállnom a helyemet a nagyvilágban még csak nem is a saját hibámból. Nyilván van némi tapasztalatom milyen sz@r is tud lenni az élet és mivel mindenemet ami most van

(Pl logisztikai cégem ausztriában) a saját erőmből teremtettem magamnak, ezért úgy gondolom kialakulhatott némi egzisztencia is....

Szóval csak ésszerű normális hozzászólásokat szeretnék és nem olyan jellegű magán véleményezéseket, amiket nem is kérdeztem. Kösz

2013. ápr. 30. 17:47
 24/53 anonim ***** válasza:

Nem igazán válogathatod meg,ki mit ír,mivel az a véleménye...És akkor miért kérdezel valamit,ha csak igenlést vársz?

Ezek szerint te többet értél el 20 év alatt mint ő kétszer annyi alatt?

Hát nem tudom,én azért szégyenlenék egy ilyen csajjal lenni az ő helyében.

De ez a te dolgod igazából.Majd ha rá jöttél,hogy most milyen hülye voltál,én dörzsölgetem a kiber markom,hogy "ugye,én meg mondtam".

Azért vicces lesz,ha 5 év mulva 50(!) lesz,te meg pont a fele.

Amúgy meg lesz@rom,te vagy hülye,nem én.

2013. ápr. 30. 18:13
 25/53 anonim ***** válasza:

k*rvára lesz@rom hogy te kivel és hogy cseszed el az életedet.

Majd ha gyereked lesz tőle(?) mondjuk 28 évesen (akkor ő ugye már 53 lesz) + mire a gyerek lesz 20 éves (ő máris 73 éves, míg te csak 48) Szép kilátások. Főleg a gyereknek, kinek nem egy életerős apa példaképe lesz, hanem egy aggastyán, aki nem fog focizni sem vele, mert jaj a szíve, jaj az öregsége.

2013. ápr. 30. 18:13
 26/53 anonim ***** válasza:
* az se biztos hogy eléggé termékeny 53 éves létére, és lehet hogy a 28as gyerekvállalásod kitolódik 33-35 éves korodra is. (akaratotoktól függetlenül.)
2013. ápr. 30. 18:14
 27/53 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked komoly szövegértelmezési problémáid vannak!

Azt írtuk, hogy egy harmincas-negyvenes nőnek már MÁSOK az elvárásai, mint egy fiatalabbnak (egzisztencia, érettség, életcélok, stb.). Pont nem a TE egzisztenciádról volt szó, hanem a pasiéról! Én is azt írtam, hogy én is megteremtettem már a sajátomat, ezért várom el, hogy egy korombeli pasi tartson ott, ahol én is tartok. Azt írtuk, hogy általában azért kezdenek fiatalabbakkal az idősebb pasik (nem szexuálisan, az más téma!), mert a saját korosztályuk elvárásainak nem felelnek meg.

Most próbáld meg objektíven megvizsgálni: vajon a te 45 éves pasid a szexen kívül mit tudna nyújtani egy korabeli nőnek? Ha azt mondod, hogy ideális partner lenne minden tekintetben, akkor ok. De gyanítom, hogy ő az, aki nem kell a korabeli nőknek (ismétlem, nem szexuálisan!).

És ha felteszel egy kérdést, akkor bizony érkeznek neked nem tetsző válaszok is... legalább gondolkozz el rajtuk, mert te egy szempontból látod a dolgokat, mások meg más szempontokat is mérlegelnek.

2013. ápr. 30. 18:21
 28/53 A kérdező kommentje:

Nem értem mot nem lehet azon megérteni hogy fiatal csajokkal jött össze nem pedig idősebbekkel? Az nem azt jelenti hogy kidobta a nőit amikor elérték a 25 öt hanem azt hogy a fiatal csajokkal kezdett kapcsolatot kialakítani. Ő amúgy egy nagyon korrekt ember sosem csalta meg a csajokat csak hát általában ő húzta a rövidebbet mert a csajok nem voltak hozzá korrektek. Mostbiztosan jön az hogy persze nem tudott eleget nyújtani nekik meg hasonlók.. Hát neméppen erről volt szó. Csak miután ugyebár egy nyaraláson az a 3. Louis Vuitton táska kell mert kell!!! Na akkor ott már gond van...

Na mind1 nem is szaporítom a szót csak annyit mondok hogy azért nincsen a szentemnek háza mert azt bizony sajna az exnője nevére vette.... Tudjátok a táskás csaj..... :)

2013. ápr. 30. 18:38
 29/53 anonim ***** válasza:
Ajjajjj, nem kicsit vagy elfogult. De nem érted, hogy azt írod, hogy nem tudott vonzódni az idősebb nőkhöz. Te írtad! Akkor hozzád hogy fog 10 év múlva, ha nem tud vonzódni idősebbekhez?
2013. ápr. 30. 18:40
 30/53 anonim ***** válasza:
Figyelj, egy jótanács: ha egy pasi fikázza a volt nőit, annak felét kell elhinni! Az csak az ő álláspontja! Én már jártam úgy fiatalabb koromban, hogy elhittem, milyen szemét volt az ex, aztán legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy egy évvel később már engem szidott az exnek, és kevésen múlt, hogy nem csalt meg vele... És akkor az is kiderült, hogy, bár igaz volt, amit az exről elmondott, de a saját maga által elkövetett hibákat jótékonyan elhallgatta... és ugyanazokat a hibákat követte el velem is!
2013. ápr. 30. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!