Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy mondhatni tökéletes pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mondhatni tökéletes pasi miért éri be kevesebbel, mint amit megkaphatna?

Figyelt kérdés

Én mindig annak a híve voltam, hogy egy kapcsolat akkor működhet a leggördülékenyebben, ha a felek nagyjából mindenben hasonlítanak: hasomló értékrend, érdeklődés, világnézet, humorérzék, mentalitás, igények...stb

És a belső dolgok mellett az a legideálisabb, ha külsőre is hasonló "kategóriába" esik a két fél. Nyilván nem feltétel, csak most ha azonosan jól néznek ki, akkor egyik félnek sincs kisebbségi komplexusa a másik mellett, így egy csomó felesleges féltékenykedés meg problémázás kimarad a kapcsolatból.

Most viszont egy olyan sráccal randizom (gyakorlatilag már olyan, mintha járnánk, szóval a randizásnál picit komolyabbnak nevezném), akivel alapvetően belsőre nagyon összeillenénk (ezt nem részletezem, mert rengeteg dologban, de ez stimmel abszolút), de úgy gondolom, hogy ő pasiként jobban néz ki, mint én nőként.

Alapvetően helyes arca van (az arcom nekem is szép), nyilván ez adottság csak... viszont neki a teste is eléggé kidolgozott, nekem meg csak azért van karcsú testalkatom, mert genetikailag ezt örököltem, amúgy én gyakorlatilag semmit nem teszek érte. Oké persze a srácok szerint általában jól nézek ki, csak én tudom, hogy ez csak adottság, nem az én érdemem. Ő viszont olyan egészségesen izmos, sportos. És még emellett nekem nagyon kicsi melleim vannak. Szóval testileg úgy gondolom nem illünk össze.

Szerintetek ez mennyire számít? Mert engem eléggé zavar, és csak erre tudok gondolni, hogy sokkal jobbat is kaphatna, meg nálam jobb csaj illene hozzá. Pedig egyébként nem vagyok önbizalom hiányos, életemben először van ilyen kisebbségi komplexusom férfivel szemben.

Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Nem fogja azt gondolni, hogy na tessék, nekem csak ilyen csaj jutott... ?

21L

2013. ápr. 29. 20:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
sokszor lehet látni ilyet, hogy a pasi összképileg jobban néz ki mint a nő. De örülj neki, nem kell mindig azon filozofálni hogy miért...
2013. ápr. 29. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
szedd már össze magad -.-" nem véletlenül választott téged...
2013. ápr. 29. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:

Tökéletes pasi nincs :-)

Tökéletes nő sem :-)

Örülj neki, hogy téged akar, ne szúrd el buta filozofálással!

2013. ápr. 29. 20:18
 4/13 anonim ***** válasza:
17%

34 férfi vagyok.

Minden férfi a nagymellű, vagány, szőke plázacicákra hajt, de aztán mégis a kis mellű barnát veszi feleségül.

2013. ápr. 29. 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem véletlenül választott téged...:). De ha nekem ilyen gondom lenni simán rákérdeznék a dologra.
2013. ápr. 29. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem először van kisebbségi komplexusod, hiszen az ne alakul ki csak így. Általában gyermekkorban gyökeredzik. Alapvetően az, hogy Ő jól néz ki, az nem jelenti azt, hogy neki nincs kisebbségi komplexusa. Ezt a dolgot inkább együtt kéne leküzdenetek. Jó lenne, ha erőt vennél magadon, és ezeket a félelmeket elmondanád neki kedvesen, higgadtan. Inkább most mondd el, mint később zúdítsd a nyakába.
2013. ápr. 29. 20:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Feleslegesen problémázol szerintem, ha más nő kellene neki, akkor mással randizna. Pláne így, hogy azt írod, nem is nézel ki rosszul...
2013. ápr. 29. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy nem egy felszínes,csak külsőségekre adó idiótával hozott össze a sors. Hidd el,megvan annak az oka,hogy veled van,ne kételkedj,mert azt meg fogja érezni ő is. :)
2013. ápr. 29. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:
ne problémázz majd otthagy téged úgyis :D
2013. ápr. 29. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát ez abszolút nem gond, általában a férfiak akik párkapcsolatot akarnak egy szolídabb kedves lánnyal kezdenek, akihez szebb belső értékeket párosítanak látatlanban is, nem pedig egy szilikonos nehézbombázóval, az sokkal húzósabb, bizonytalanabb... ( Persze ő is lehet ugyan olyan értékes, de a túl tökéletes külső riasztó ) És biztos ő téged lát sokkal szebbnek mint saját magát. :)

Gondolom kb így néz ki a teste mint a képen a csávónak:

[link]

A gond akkor lehet ha ennél a testnél jelentősen izmosabb, mert akkor elképzelhető, hogy nem lesz rád elég ideje az edzések miatt.

2013. ápr. 29. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!