Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Nemrég tudta meg a barátnőmről valamit, ami nagyon zavar. Nem tudom, hogy ezen hogyan tudok túllépni majd… Amikor 19 éves volt, összejött egy 38 éves pasival, aki elvált volt, de volt 2 gyereke, akik az anyjuknál éltek…. Az egyik 11, a másik 8 éves volt, ő soha nem találkozott velük. 3 hónapot voltak együtt, összesen háromszor feküdt le vele, tehát azt sem lehet mondani, hogy a pasi kihasználta volna, hogy fiatal és hiszékeny. Engem nagyon zavar, hogy egy majdnem apja korú férfival volt együtt. Azt mondta a pasi nagyon fiatalosan nézett ki kb 30-nak, de ez nem nagyon vígasztal.
Egyáltalán érdemes ezzel foglalkoznom, vagy más szerint is gáz az ilyen? Nagyon szeretem a csajt, de ez kicsit kiverte nálam a biztosítékot, szeretnék túllépni rajta, de nem tudom hogyan lehetne… Tudom, hogy ez régen volt bla-bla, de akkor is ő csinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!