Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi, akivel összejöttem, aztán dobtam, aztán mégis találkoztunk, és újból összejöttünk. Mégsem tudom megszeretni, és van valaki más is. Mit csináljak?
szakits vele, akárhogy is fog neki fájni.szerinted nem rosszabb az neki,ha megcsalod ot,és hazudol neki?ha most szakitasz vele,még barátok maradhattok,mert irtad,hogy aranyos,kedves fiu.de ha hazudsz neki akkor beszelni sem akar tobbé veled.
nem te leszel az elso aki szakit majd vele és nem si az utolso,meg neked is lesznek ilyen emlékeid.vagy vannak.
forditott helyzetben te sem orulnél neki,ha becsapnának
Hali
Ha nem szereted akkor ne játszál vele,mindig mond meg az igazat, velem is játszottak így már hidd el nagyon rossz érzés.A döntés rajtad áll de azt kell választanod akit szeretsz és őszintének lenni a másikhoz.
(N)
Pedig muszáj leszel megmondani neki. Ha nem is szeretted akkor minek békültél ki vele? Neked hogy esne ha valaki ezt tenné veled?
A lelkiismeretedet is megnyugtatnád ha megmondanád neki az igazat.
A nagy Ő tudja hogy 2 vasat tartasz a tűzbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!