Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 20 éves vagyok a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 20 éves vagyok a párom pedig 45 éves fiatalos pasi.18 éves voltam amikor összejöttünk, össze is költöztünk és imádjuk egymást. Vélemény?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 12:28
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra, szüleid biztos azok rád..
2013. ápr. 30. 13:33
 12/53 anonim ***** válasza:

# 9: Ööööö, tehát 5-7 éves kapcsolatai voltak, és mindig fiatal nők... ez vagy azt jelenti, hogy huszon-harmincévesen huszonéves női voltak, vagy azt, hogy tizenévesekkel kezdett...

Ez nem feltétlenül jó pont amúgy egy pasinál... jellemzően (nem mindig) azok kezdenek fiatalabbakkal, akik a saját korosztályuk számára nem tudnak semmilyen értéket felmutatni. És hát bocsi, de 45 évesen albérletben lakik? Nem mondom, hogy legyen mindenképp gazdag egy pasi, de azért valami minimális egzisztenciát már megteremthetett volna ennyi idős korára....

2013. ápr. 30. 13:35
 13/53 A kérdező kommentje:
Nem ő az a típus akire mindigis buktak a nők és csak azért voltak fiatalabbak mert nem szereti az idősebb nőket. De nyilván te is inkább egy pirosló barackba harapsz bele mint egy kissé ràncosba?:)
2013. ápr. 30. 15:44
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezek szerint ahogy te is öregszel,pár év,és le cserél egy jobb barackra?

azért be láthatnád,nem egy normális állapot.

2013. ápr. 30. 15:52
 15/53 anonim ***** válasza:

Nem, tévedsz. Én harmincas nő vagyok, és sorbaállnak a fiatal pasik, de nem tudok velük mit kezdeni... ugyanis nekem már vannak "elvárásaim" egy pasival szemben, úgy mint élettapasztalat, érettség, egzisztencia, stb.

Tehát pl. nem jönnék össze olyan negyvenessel sem, aki egzisztenciálisan nálam alacsonyabb szinten áll (nekem van lakásom, autóm, tehát ezt a partneremtől is "elvárom").

Nem jönnék össze olyannal sem, aki nem tud felelősséget vállalni az életéért, tetteiért, akinek van már "párkapcsolati rutinja" és nem várja el, hogy egy kapcsolat csak úgy működjön magától, és semmit nem tesz érte.

Nekem ezek az értékek fontosak, ez alapján keresek partnert. A fiatalabbak, és jópár korombeli ezt nem tudják nyújtani, de szerencsére vannak, akik igen. :)

2013. ápr. 30. 15:55
 16/53 anonim ***** válasza:
*olyan kell, akinek akinek van már "párkapcsolati rutinja" ...
2013. ápr. 30. 15:56
 17/53 A kérdező kommentje:

Igen pont így vagyok én is.Lehet túl magasak az elvárásaim

A fiatal csajait nem azért cserélte le mert időSebbek lettek hanem teljesen más okból csak úgy mondom. Szóval nyilván nem fog lecserélni, mivel írtam már korábban hogy szeretjük egymást....

2013. ápr. 30. 16:04
 18/53 anonim ***** válasza:
Apád lánya vagy.
2013. ápr. 30. 16:40
 19/53 anonim ***** válasza:

Kérdező,félre értetted a 15öst...

Ő ezzel azt akarta mondani,hogy az a pasi azért nem jár kora belivel,mert azoknak nem kell.Ők,ahogy szépen le írta,már többet várnak el.De ez a pasi nem tudja megadni.Neked,és a korod belieknek általában ez nem fontos,nem szempont.Ezért tud nálatok érvényesülni.Értem?

2013. ápr. 30. 17:04
 20/53 A kérdező kommentje:
A frászt. Amint írtam minden csaj az ágyába dölt és dőlt volna, csak ő megválogatta hogy kivel mit és hogy. Volt neki idősebb nője is természetesen, de EGYSZERŰEN NEM VONZÓDOTT HOZZÁ A KORA MIATT. Nem amiatt mert életképtelen vagy mert béna, és nem is azért mert az idősebb nők érettebbek, kivétel nélkül minden korosztály bukik rá a karizmája a kisugárzása a személyisége miatt. Itt nem őt válogatták meg, hanem Ő válogatta meg kivel van. Értem?
2013. ápr. 30. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!