Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélnek el az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el az emberek ha én elhatároztam hogy egyedül akarom leélni az életemet? 26/L

Figyelt kérdés
már lett volna nagyon sok lehetőségem pasizni de én mindig elutasítottam őket
2013. ápr. 5. 10:53
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Elítélni szerintem semmiképp nem kell az elhatározásod, lehet, hogy nem is elítélnek, hanem csupán nem értenek meg.

A személyes meglátásom, hogy mindenki úgy igazgatja a sorsát, ahogy neki jó, vagy ahogy teheti, de nem vagyok benne biztos, hogy nem gondolod meg magad (már csak korodból adódóan). Van akinek ez az életforma a legideálisabb, csak a külvilág mindig azt tartja "nem normális" viselkedésnek, ami ugye eltér az átlagtól.

Egy régi kor gyönyörű színésznőjéről írta egy kolléga hódolója, hogy a nőnek rengetegen udvaroltak, vele együtt, de ő mindenkit visszautasított. Egyszer sikerült meglesnie a színésznőt egy elhagyott tengerparton, aki egyedül volt, és a vizet nézte, sétált, kagylókat szedett. Amikor felfogta, hogy a nő milyen jól érzi magát, és boldogság sugárzik az arcáról, megértette, hogy van, aki tényleg nem vágyik társra.

Úgy gondolom, hogy ez nem kifejezetten elhatározás kérdése, hanem egyéni kívánalom beteljesítése inkább.

2013. ápr. 9. 11:45
 42/42 anonim ***** válasza:
Mert egy életképtelen szar vagy. Az ilyeneket mindenki utálja!
2013. szept. 20. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!