Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélnek el az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el az emberek ha én elhatároztam hogy egyedül akarom leélni az életemet? 26/L

Figyelt kérdés
már lett volna nagyon sok lehetőségem pasizni de én mindig elutasítottam őket
2013. ápr. 5. 10:53
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítéllek el. Azt csinálsz amit akarsz.
2013. ápr. 5. 10:57
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
én detto így vagyok, nem vágyom se gyerekre, se házasságra, vannak hobbijaim, barátaim, akikkel élvezem az életem
2013. ápr. 5. 11:00
 3/42 anonim ***** válasza:
32%
Ha így gondolod akkor kívánom neked hogy életed végéig így gondold, és 15 év múlva ne essen rosszul hogy nincs aki otthon vár, és nincs akinek reggelit csomagolhass az iskolába.
2013. ápr. 5. 11:02
 4/42 anonim ***** válasza:
de miért utasitottad el őket? nem lehet,hogy csak nem találkozol normális fiukkal?
2013. ápr. 5. 11:03
 5/42 anonim ***** válasza:
79%

Én nem ítéllek el, én is így vagyok...

Régen ijesztgettek engem hasonlókkal, mit itt most téged, de telik azóta rendesen az idő, az a "15 év" is eltelt már, és semmi... Jó.

2013. ápr. 5. 11:05
 6/42 anonim ***** válasza:
19%

2! persze vannak barátaid, tudod nem lesznek ott életed végéig

kedves kérdező! élhetsz úgy, ez a Te döntésed, de nem akarlak elkeseríteni, kb 10 év sem kell, nem fogod jól érezni Magadat, tudod ma szinglinek hívjuk ( régen vénlány volt ) lesznek berögzött szokásaid, észre lehet venni majd, hogy nem lesz egy férfi az életedben, de Tudod, pedig jó és nem jó egyedül N

2013. ápr. 5. 11:08
 7/42 anonim ***** válasza:
46%
hát te tudod...csak nehogy beleőrülj a magányba
2013. ápr. 5. 11:09
 8/42 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez termeszetellenes, szerintem azert itelnek el. Nem tarsadalmi szinten, hanem biologiai szinten. Ha magat a biologiat nezzük, arra vagyunk teremtve, hogy talaljunk valakit akivel utodot nemzünk es tovabb adjuk a genünket.

De persze szabad orszag, teljesen a te döntesed, csak kivülallo leszel. (es a statisztika szerint hamarabb halsz)

2013. ápr. 5. 11:14
 9/42 anonim ***** válasza:
Úgysem így lesz...
2013. ápr. 5. 11:14
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek döntő többsége úgy működik, hogy szüksége van egy példára, egy normára, amit követhet. Minél szigorúbbak és következetesebbek ezek a normák, ezek az emberek annál kiegyensúlyozottabbak. Ha valaki olyan szélsőségesen elutasítja ezt, mint te, azt nem tudják befogadni. Érdemes ezt az oldalt is megnézni, mennyi olyan kérdés van, ami úgy kezdődik, hogy "az normális, ha...".

Ennek ellenére el kell mondjam, a tiédhez hasonló gondolatokat általában én is szkeptikusan kezelem, mert az ilyen radikális szándékok mögött többnyire valamiféle dac vagy lázadási szellem van. Sokan ezért szerintem nem is ítélnek el, csak szimplán nem hisznek neked, azt gondolják, mellébeszélsz. Nekem is van olyan lány haverom, aki világéletében törekedett arra, hogy minél alternatívabb legyen, mindig hangoztatta is, hogy ő mindig egy független nő lesz, soha nem megy férjhez, mert a házasság egy szar. Három hete voltam az esküvőjén.

2013. ápr. 5. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!