Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a fiúról (17)?
Figyelt kérdés
Az üzenőfalán a következő idézet van:
Jobb egyedül élni e világon, mint édes kettesben a pokolban.
Lehet vele párkapcsolatot kialakítani, vagy reménytelen?
2013. márc. 26. 10:56
1/5 anonim válasza:
lehet, csak ne a pokol közelében béreljetek lakást
2/5 anonim válasza:
Szövegértés egyes. Lefordítom neked: "Inkább egyedül mint szar kapcsolatban."
Ha nem az a feltett szándékod, hogy rossz legyen a kapcsolat, akkor miért ne lehetne vele párkapcsolatot kialakítani?
3/5 anonim válasza:
Mégcsak 17 éves, agyilag talán 15, de majd fel fog nőni pár esztendő múlva.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert még nem volt kapcsolata, tehát nem a szar kapcsolattól fél, szerintem. vagy nem tudom :)
2013. márc. 26. 10:59
5/5 anonim válasza:
Egy ilyen 13 éves csajok által kitalált, majd a fiú által kiposztolt idézet alapján nehéz lenne megítélni hogy lehet e vele kapcsolatot kialakítani. Szerintem csak megjátssza hogy ilyen rohadtul "bölcs", te mondtad hogy még nem is volt kapcsolata, akkor hogy látná már át ezt a témát. Nyugodtan próbálkozhatsz nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!