Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem le erről a fiúról? Hisz le feküdt vele 2 szer is.
Miért tette van egy barátja akit jól ismerek szerették egymást..aztán az előző pasija megkérdezte nem járnak-e és ő igent mondott le is feküdt vele..persze azt a normális fiút akivel eddig járt az kidobta..nem értem mért.
pedig a kivel lefeküdt az egy nőcsábász..volt hogy egyszerre 7 csaja volt..barátnőmet is beleértve és tudta is de nem érdekelte..hogy beszéljem le erről a fiúról?rám nagyon hallgat szóval segítsetek..ja és mellesleg 13 a barátnőm és én nagy ribancságnak tartom ezt.
úgysem tudod lebeszélni. majd tanul a saját kárán, addig hiába mondasz neki bármit is...
még ha a szüleinek mesélnél erről... persze biztos megutálna érte. :D
szüleinek nem akarok..
különben nem tanul..hiába már párszor úgy átcseszte a fejét ez a gyerek és nem tanul belőle.
Ez most komoly? ide fejlődött a világ? Amúgy nem suliban kéne lenned?
Ha nem jók az eddigi tanácsok, és a szülőknek szólás, nagyon nem tudok mást mondani... Próbáld megijeszteni a csajt a terhességgel, mert h nincs 100%os védelem, és hogy legalább addig tűrtőztesse magát, amíg képes nem lesz egy gyerek nevelésére...
De ott kéne.. de beteg vagyok :S
Hát ide :/ jólvan ez még eddig eszembe se jutott hátha ez segít köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!