Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti hogyan reagálnátok, mit gondolnátok erről a fiúról?
Hát ez egyik se, ő fehér és szexmániásnak sem mondható... (Bár ezekután elgondolkodom, hogy lehet csak velem nem szexmániás, de mással meg az. :S )
Teljesen ledöbbentem, amikor ez kiderült róla... :(
Én egy komoly fiúnak ismertem meg és ez a dolog már túlmegy a vicc határán... :((
Ő konkrétan 26 éves. És nem ám egy építkezésen dolgozik, vagy utcán, vagy akármi, hanem egy országos cégnél, egy fullos irodában... :S
És a munkatársai meg ahelyett, hogy leoltanák, ha "viccből" részegen felhoz egy ilyet (mert ő szokta ezeket kitalálni, nem más biztatja ezekre a dolgokra!), akkor csak röhögnek rajta, meg adják alá a lovat! És aztán meg is csinálja... :S
Hát, komolyan az agyamat eldobom, hogy ilyen létezik!
Kattant párod van és szerintem addig fogja csinálni, amíg valamelyik csaj (akinek alányúl) t*kön nem rúgja, vagy rá nem küldi a kigyúrt barátját.
Egyébként ezt az alányúlást én nem vicces, hanem idióta, gyerekes dolognak tartom és amiért csinálja, az a feltűnési viszketegség. Ő akar a középpontban lenni. Amíg meg nem járja...
A párod egy bunkó!
A hoki-válogatott kapusát éppen most tartóztatták le Amerikában, hasonló dologért. Meg is érdemli.
Képzeld el, ha a munkahelyén a feleségednek nyúlkálna alá. Mit tennél? Fizetnél neki egy sört?
Én biztosan lezavarnék neki agy pofont.
És azoknak is megmondanám a véleményemet, akik fogadást kötnek vele. Mind egy rohadt bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!