Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélnek el az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el az emberek ha én elhatároztam hogy egyedül akarom leélni az életemet? 26/L

Figyelt kérdés
már lett volna nagyon sok lehetőségem pasizni de én mindig elutasítottam őket
2013. ápr. 5. 10:53
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
de nem tudok kapcsolatot kialakítani férfiakkal ezért döntöttem így
2013. ápr. 5. 11:35
 12/42 anonim ***** válasza:
Talán eddig a legboldogabb ember akit láttam, pár nélkül élte le az életét. És boldogan hirdette 80év felett (kb 20évet letagadhatott volna), borospohárral a kezében, hogy ő agglegény volt egész életében és úgy is fog meghalni. Ez egy férfinél talán belefér és elfogadható. A nőknél ezt a viselkedés túl férfiasnak tartom, ez a női ösztönök kihalása. Mondjuk ilyen nőies "férfiak" mellett nem csoda, hogy úgy reagál valaki, hogy kár ezeket szaporítani.
2013. ápr. 5. 11:40
 13/42 anonim ***** válasza:

11:08-al egyetértek.

Nem most lesz gondod hanem később de az a helyzet hogy ennek elég sok nőnél van következménye, majd idővel idegesebb leszel feszültebb, és már mindenkinek családja lesz párja sokaknak gyereke.

De azt teszel amit akarsz.

2013. ápr. 5. 11:41
 14/42 anonim ***** válasza:
kerdezo, pedig jobb ha hozzászoksz ahhoz hogy emiatt elítélnek meg piszkálnak, mert ez idovel sokkal de sokkal rosszabb lesz, már ha komolyan gondolod ezt az elhatározást.
2013. ápr. 5. 11:43
 15/42 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nagyon klassz, hogy nem olyan vagy, mint a mai lányok, akiknek az életük értelmét a szülés adja, az meg mindegy nekik, h nincs szerelem a párjával, vagy h a szegénységbe szült bele egy gyereket...csak szüljön és házasodjon....mert ők egy nullák magukban, vagyis a nők többsége, mert nincs életcéljuk, hobbijuk, egyedül egy hét után depressziósak. Azoknak a nőknek akik most megbántva érzik magukat közlöm, h az elmúlt 23évben 1,2 millió válás volt hazánkban :D szóval ez undorító egy szám és ez köszönhető annak, h minden nő (azért a férfiak is) társadalmi és családi elvárásból házasodik, meg mint írtam a nő az meg szülni akar, aztán jöhet a válás...

Viszont szociológia kutatásokból egyértelműen kiderül az is, h az emberek barátai idővel leépülnek olyan 22éves koruktól, azt nem írom most le miért, de új barátokra csak akkor és úgy tudnak szert tenni, ha a házaspár összebarátkozik egy munkatárssal és annak párjával...vagyis vigyázz ezzel a "barát" dologgal, mert a barátok eltávolodhatnak egy idő után nagyon, mert már fontosabb lesz nekik a családjuk és nem is igénylik egy idő után a társas életet. És 30évesen már csak úgy tudsz többnyire barátot szerezni, ha van párod és egy másik párral összebarátkozol. Vagyis fenn áll annak a veszélye, h könnyen magányos lehet az, aki nem akar párt magának, metr magára magad. A világ rosszúl működik és tele van megfelelésekkel, hibákkal...és azt gondolom te eltérő vagy az átlaghoz képest( ami szuper), viszont az eltérő út az legtöbbször járhatatlan, bármennyire isaz volna a helyes.

2013. ápr. 5. 12:03
 16/42 anonim válasza:
De miért döntöttél így? Mi az oka?
2013. ápr. 5. 12:17
 17/42 anonim ***** válasza:

1: A szülök unokat akarnak, az erthetö

2: Addig amig sajat lakasod, sajat munkad van ez OK

3: Ha nem mesz mindenki agyara, nem panaszkodsz, hogy neked milyen jo akkor az is OK

4: Ha esetleg megjelenik az "igazi" (lehet soha, lehet holnap) akkor ugyis mindez megvaltozik

De a te eleted, te döntesz, csak tudd a dönteseid következmenyeit es vallald is fel, fogadd el öket. Ami lehet akar az, hogy nem lesz csaladod, elveszithetsz baratokat, egyedül leszel egesz eletedben vagy csak annyi, hogy szülök megallas nelkül piszkalni fognak.

2013. ápr. 5. 12:49
 18/42 anonim ***** válasza:

Van olyan akinek még öreg kora előtt elveszi a családját egy baleset, elviszi egy betegség a házastársat, gyereket.

Stb.

És így öregednek meg. Tudok ilyenről is.

Most már szerintem egyre kevesebben halnak meg otthon, úgy értem, hogy inkább nem akarják végig asszisztálni az agonizálást, sem látni semmiféle szenvedést. Ami valahol érthető, viszont ebben az is benne van, hogy elutasítjuk a halált, és kissé megváltozott vele viszonyunk, inkább beadjuk a kórházba a családtagot. Aztán jön a telefon.

Szóval így vagy úgy, de szerintem sokkal többen halnak meg úgy, hogy egyedül vannak. Úgy értve, hogy nem segítik át azok, akiket elvileg "arra szülnek", hogy majd ott lesznek: gyerek, unoka, rokon stb.

Mellesleg, ha lesz elég pénzed, és tudsz fizetni idősebb korodban, akár egy tizenévest egy kis zsebpénzzel (bevásárlás, patikába ugorjon le stb.)vagy lesz egy kedves szomszéd, akkor sok mindent meg lehet oldani.

Viszont a kötözködő öregasszonyoknak senki nem segít szívesen, szóval ez akkor a leginkább reális, ha nyitott, mosolygós nénivé leszel.

Azért ítélnek el, mert ezt hívják deviáns viselkedésnek.

Szélsőségesen elüt a gondolkodásod, és nem követed a normákat, és ezek az emberek mindig is egy lázadó benyomását keltették, mert ha egy elkezdi...jön a többi.

Veszélyt sugárzol ezzel, hogy "önző" módon, érvényesíted az akaratod. Ez fenyegetően hathat.

A másik pedig, hogy nem tudnak beilleszteni semmilyen képbe + sztereotípák halmazát húzzák rád.

Aztán hogy jön-e a herceg...és minden megváltozik?

Az élet cseles.

Szóval az igazi okát te tudod.

Én nem mondom azt, hogy lehetetlen, mert minden ami itt a világban megtörténik annak helye van.

Még a nagyon rossz dolgoknak is, hisz akkor nem adna rá az élet megvalósulási lehetőséget. Nem nőtt szárnyunk valamiért, ezért nem tudunk repülni, annak nincs itt a helye. És a tárgyak sem lebegnek, mert nem lehetséges.

Egy életet egyedül leélni, sőt szeretet nélkül is: lehetséges. Sok minden az.

A kérdés az, valóban erre vágysz?

Mi az amit adna neked az egyedüllét? Mit szolgál?

2013. ápr. 5. 13:16
 19/42 anonim ***** válasza:
55%
18-as A deviancia az nem itt kezdődik. És ha valami elüt a többségi gondolkodástól az még nem feltétlen rossz, vagyis attól mert valamit sokan csinálnak attól még nem az a helyes, vagy az a megszokott, de nem feltétlen az a normális. Ott a dohányzás példának, attól mert megszokott és attól mert a többség csinálja attól még nem egy helyes vilelkedés te szerencsétlen. A birkák is egymás után mennek a szakadékba, de azért mert csordaösztönös genyák...És nem önző a kérdező, hanem csak kilép a birka eszű birkanyájból akik egységesen bégetnek életük végéig és mennek egymás után. Nem véletlen iskolai végzettség függő ez az egységes gondolkodás dolog is, vagyis minél butább valaki, annál jobban van egyéni gondolkodása.
2013. ápr. 5. 13:31
 20/42 anonim ***** válasza:
bocsánat, ez a mondat vége "annál kevésbé van egyéni gondolkodása"
2013. ápr. 5. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!