Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitől kérjek segítséget, hogy kilépjek ebből az egész kapcsolatból? Egyedül nem bírok!
Sziasztok
Nem bírom elhagyni a páromat,bármilyen rosszul is bánjon velem.Belegázolt a lelkembe teljesen tönkre tett.Valamikor még az elején nagyon jó ember volt,oda volt értem,kedves volt tényleg azt mondtam,hogy soha nem találnék ilyen jót! De mára ez megváltozott.Minden egyes szavával és tettével durva és flegma.Nem kapok tőle semmi szeretetet törődést és kedvességet.Megalázott,ott okozott és okoz fájdalmat ahol csak tud.A szex része annyibann merül ki,hogy csókolózunk aztán durr bele a közepébe és kész.Közölte,hogy megszokta,azt hogy nem voltunk együtt csak 2 hetente.1,5 év alatt egyetlen egyszer sem lehetett megbeszélni vele semmit,mert ha elkezdek mondani valamit egyből puffog,morog,kiabál idebetegeskedik.Neki minden jó úgy,ahogy van és változtatni nem akar semmit.Én 20 éves vagyok ő 28 gyereket szeretne én Nem!
Tudom és tudom,hogy nem illünk össze nekünk nincs jövőnk,de egyszerűen nem bírom elhagyni.
Megtettem 10-20-100 és még is vissza mentem magamtól,biztos hogy most ezzel él vissza.Haza cuccoltam és volt olyan,hogy már este vissza mentem magamtól.Ő az utóbbi 7 hónapban egyetlen egyszer sem jött ha elhagytam elvolt nélkülem.Tudom,hogy kapcsolat függő vagyok,de egyedül nem bírom.Nem vagyok rossz nő elég sok hódolom van,de még sem tudok senkivel sem lenni,pedig biztos vagyok abban,hogy ha jönne valaki biztos,hogy eltudnám hagyni.Anyagilag is teljesen rá vagyok utalva,én tanulok se kint se bent a helyem.Se anyám se apám,egyedül a nővérem aki prostituált külföldön. Tuti beteg az agyam.... :(
Azt az sztk-t tényleg érdemes megpróbálnod. Kérd át magad egy 11. kerületi háziorvoshoz. Tőle a gyógyír nevű helyre kérj beutalót. Morognak ugyan a recepción, de csak az első alkalommal. Mondd hogy itt laksz pesten, itt van a háziorvosod is a kerületben, ő utalt ide, a lakcímkártyád intézése pedig folyamatban van, de ez a kezelés fontos lenne.
Én is hasonló helyzetben vagyok, nálam működött. És ha már benn vagy a gépben, onnantól semmi gond nincs.
Nem vagyok mazo:) Tegnap beszélgettem vele este elég sok mindent elmondott.Ő nem hagyja az anyját mert nem hagyja az önkormányzati házat elúszni.De ha a számlák ki lennének tisztázva akkor sem,mert nem dolgozik köteles vele míg él.Közölte még azt is,hogy neki így jó ezt ő megszokta,hogy ki van nyalva a segge.Rólunk annyit,hogy az sem jó ha vagyok,az sem ha igen.Beláttam,hogy nekünk nincs jövőnk.Mivel nincs egy vasam sem,ezért várok egy kicsit nyelek és tűrök,mert a fizetése mindig a a tárcámban van,így elkezdek gyűjteni 10-20-30 ezer forintot,hogy eltudjak indulni vagy legalább egy szobát kivenni aztán majd meglátjuk.Az árvaságimból ki tudnám fizetni a szobát,de akkor nem maradna sem kajára se semmire,de még mindig jobb,mint szenvedni egy ilyen gyökérnek.Tegnap este megfogadtam magamnak egyszer az életben,hogy nem pofázok semmiért,nem szólok minden jó lesz úgy,ahogy van míg el nem tudok menni tőle! Meg akarom keresni a boldogságomat,hisz minden embert vár,és én meg fogom találni!
UI: Még azt is közölte,hogy ő nem lesz gyári munkás,ha az építő iparban ahol dolgozik 10 éve nem lesz munka,ő nem fog elmenni 80-90 ezrekért dolgozni inkább otthon fog ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!