Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kitől kérjek segítséget, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitől kérjek segítséget, hogy kilépjek ebből az egész kapcsolatból? Egyedül nem bírok!

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem bírom elhagyni a páromat,bármilyen rosszul is bánjon velem.Belegázolt a lelkembe teljesen tönkre tett.Valamikor még az elején nagyon jó ember volt,oda volt értem,kedves volt tényleg azt mondtam,hogy soha nem találnék ilyen jót! De mára ez megváltozott.Minden egyes szavával és tettével durva és flegma.Nem kapok tőle semmi szeretetet törődést és kedvességet.Megalázott,ott okozott és okoz fájdalmat ahol csak tud.A szex része annyibann merül ki,hogy csókolózunk aztán durr bele a közepébe és kész.Közölte,hogy megszokta,azt hogy nem voltunk együtt csak 2 hetente.1,5 év alatt egyetlen egyszer sem lehetett megbeszélni vele semmit,mert ha elkezdek mondani valamit egyből puffog,morog,kiabál idebetegeskedik.Neki minden jó úgy,ahogy van és változtatni nem akar semmit.Én 20 éves vagyok ő 28 gyereket szeretne én Nem!

Tudom és tudom,hogy nem illünk össze nekünk nincs jövőnk,de egyszerűen nem bírom elhagyni.

Megtettem 10-20-100 és még is vissza mentem magamtól,biztos hogy most ezzel él vissza.Haza cuccoltam és volt olyan,hogy már este vissza mentem magamtól.Ő az utóbbi 7 hónapban egyetlen egyszer sem jött ha elhagytam elvolt nélkülem.Tudom,hogy kapcsolat függő vagyok,de egyedül nem bírom.Nem vagyok rossz nő elég sok hódolom van,de még sem tudok senkivel sem lenni,pedig biztos vagyok abban,hogy ha jönne valaki biztos,hogy eltudnám hagyni.Anyagilag is teljesen rá vagyok utalva,én tanulok se kint se bent a helyem.Se anyám se apám,egyedül a nővérem aki prostituált külföldön. Tuti beteg az agyam.... :(

2013. márc. 5. 16:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
53%

Te még a lepontozást se érdemled meg.

Valóban ilyen „férfinek” nem szabad gyereket szülni ez nem vitás. A XI. kerületben legutóbb még elfogadták a vidéki lakcímkártyámat a Móricz Zsigmond körtértől 1 percre van a volt Budai Skála felé. Szemben a postával. De ennek valóban sok éve, 2008-ban történt…

Messze vagy tőle? Mert tapasztaltam hogy az egyik helyen az embert lerázzák a másikon segítenek…

Nagyon viccesek amúgy a többiek hogy egy 12 éves gyerek aki romlott felnőttekkel van körülvéve pontosan tudja hogy mi a helyes… Őket kéne ütni verni talán attól észhez térnének s nem azt b@szogatnák aki a kiutat keresi a helyzetéből.

2013. márc. 5. 17:32
 32/47 A kérdező kommentje:
Elvagy tájolva kicsit kedves utolsó! Ha nem vagy bejelentve valahova akkor itt csak akkor fognak megvizsgálni,ha a halálodon vagy! Gondolom neked volt hova menni,nem volt k@rva a tesód,nem volt a 2 bátyád börtönben, azok gyerekei intézetben,anyád és a famíliád nem alkoholista....aha így könnyű!!
2013. márc. 5. 17:33
 33/47 anonim ***** válasza:

ma 17:14: Gratulálok, így kell hozzájárulni, hogy valakinek még jobban tönkremenjen az élete. Egy ember a szakadék szélén áll, te meg még lökdösöd előre. A földön fekszik és belerúgsz.

Veregesd magad vállon, ügyes vagy.

Tudod, akik ebben a helyzetben vannak, pontosan azért jutnak ide, mert szépen belesulykolják (akár gyerekkorukban már a szülők, akár a párkapcsolatukban a partner), hogy az a sok rossz, amit kapnak, azt megérdemlik, nekik ennyi jár. Pontosan úgy beszélnek velük, mint ahogy te most.

Őszintén remélem, hogy amíg nem fejlődik legalább minimális szintre az empátiád, addig nem kell mondjuk gyereket nevelned, mert szinte garantált lenne egy újabb boldogtalan élet.

De gondolom ez téged mit sem zavarna.

2013. márc. 5. 17:33
 34/47 anonim ***** válasza:
Ha jársz gyakorlatra, a nővéred küld pénzt, akkor nem tudnál valami mással/másokkal egy lakást bérelni? Még ha szűkösen is, de azért kijönnél szerintem.
2013. márc. 5. 17:34
 35/47 anonim ***** válasza:
18%

Gondolom neked volt hova menni,nem volt k@rva a tesód,nem volt a 2 bátyád börtönben, azok gyerekei intézetben,anyád és a famíliád nem alkoholista....aha így könnyű!!

Ja, te még a sárdobálásnál tartasz? Ha a helyemben lennél, nem írnál ilyeneket. Tán még súlyosabb keresztet viszek, mint te... Sokkal.

Meg sem érdemled a segítséget. Ha nem vennéd észre, próbállak kirángatni a szürke falad mögül.

2013. márc. 5. 17:37
 36/47 A kérdező kommentje:
Gyakorlatra még nekem kell fizetnem,és nem ők fizetnek sajnos.Gondolkodtam diák munkán,de a főnök közölte,hogy azt felejtsem el,mert se időm sem energiám nem lenne rá! Meg tudod mindenhova a 2 havi kaukcóval van a gond,most sincs sajnos még kenyér sem itthon :(
2013. márc. 5. 17:37
 37/47 A kérdező kommentje:

Te kezdtél el sárt dobálni s nem én ! Súlyosabbat??

Engem is vertek 3 éven keresztül..én vágtam le a kötélről,előttem vágta fel az ereit.évekig zaklatott szóval sorolhatnám! De ha már itt tartunk,akkor már megbocsáss,de nem vagyok kíváncsi a te véleményedre! Köszönöm

2013. márc. 5. 17:42
 38/47 A kérdező kommentje:
Kapok 13 ezer családit,mert elintéztem hogy én kapjam.Abból 12 ezer a gyakorlati pénzem amit nekem kell fizetnem.Tesóm havi 20-30 ezret ad,próbáltam de ez semmire sem elég !
2013. márc. 5. 17:43
 39/47 anonim ***** válasza:
52%

17:37 es 73%-os valóban sulyosabb keresztet vihetett de lehet csak nem ment pszichologushoz s ettől fajult el ennyire az állapota. Kérdező tanulj a kárán s menj orvoshoz mielött te is akkora f@sz leszel mint ő.

Nem örülnék ha viszontlátnálak itt évekkel késöbb ahogy te is igy baszogatsz másokat.

2013. márc. 5. 17:44
 40/47 A kérdező kommentje:
Most mennem kell,ma már nem tudok lenni de holnap megnézem a válaszokat!
2013. márc. 5. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!