Hogyan küldjem el kedvesen? Az egész családom kibeszél.
A nagypapám mostanában gyakran átjön, mert unatkozik. Csakhogy ilyenkor 4-5 órát itt van, és egyszerűen nem tudok nem figyelni rá, mesél, mesél, de én közbe nem tudok takarítani, tanulni, főzni..
2 napja mondtam neki tök kedvesen, hogy már késő van, szeretnék elmenni aludni, erre bedurcizott, hazament, és körbetelefonálta a családot, hogy én kidobtam őt.
Itt volt délután 5-től... Elküldtem 9-kor, utána EBÉDELTEM, tanultam, felporszívóztam, majd 1-kor végre mehettem aludni...
Most mit csináljak? Nincs nekem erre időm, hogy napi több órát leüljek és hallgassam... Ha nem teszem le a hátsómat, miután hazaértem, akkor is csak 8-ra végzek mindennel itthon..
Csak az a baj, hogy nem normális :( Csúnyán szólva sajnos.
Időskori elbutulás.. Mindent támadásnak vesz, elfelejt dolgokat, de sehogy nem tudtuk elcipelni orvoshoz, így ezt a részt már feladtuk.
És én tényleg normálisan mondtam neki, erre úgy állított be mindenki előtt, hogy kikergettem őt a lakásból és hogy ő többet nem jön ide.
De aztán jött
Ha panaszkodik a család akkor nyugodtan mond meg nekik, hogy a papa naponta 4-5-6 órát is ott van nálad így semmire sincs időd mellette. Meg hát a nagy házban muszáj takarítani és sose végzel este 8-nál előbb.. (bár ez eléggé fura)
Ha nem tetszik nekik lehet azt is mondani hogy menjen a papa hozzátok..
És akkor még nem mentem el semerre a barátaimmal, nem találkoztam a párommal, semmi, csak tanultam, takarítottam és már este van.
Szeretném én is letenni a fenekemet és pihenni, nem pedig ugyanazt meghallgatni naponta több órán keresztül
Figyeli amúgy, hogy mikor jövök haza, bemegyek a lakásba és elindul ő is.
A kaput ki tudja nyitni, ha meg bezárnám az ajtót, na az lenne ám a botrány..
A szüleim támogatnak anyagilag, most ha megharagszanak rám ezért, akkor éhendöglök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!