Az egész családom rajtam vezeti le a feszültséget és MEGŐRÜLÖK?
Én pl nem itt panaszkodnék és dühöngenék hanem jól kiosztanám az összeset hogy tudják hol a helyük.
És mind addig meg fogsz ŐRÜLNI amíg ezt nem teszed meg.
Hány éves vagy?
1. Amúgy nem tolerálom az olyan embereket, akik állandóan nyavalyognak, mártírkódnak, a "sz*r is keserű" nekik, de ha még rajtam is töltenék ki, akkor visszavágnék, nem hagynám magam.
2. Ha nem használ:azt csinálnám, hogy,egyik fülemen be, másikon ki.
3. Ha ez sem használ:
Amikor ordibálnak velem legközelebb ok nélkül, elkezdenék fütyörészni, énekelni nekik. Vagy odamegyek, átölelem őket, s megmondom, hogy oké, én is szeretlek!
Ha te alapból hülyének nézed a válaszolót ("gyengébbek kedvéért"), akkor nem fogsz megőrülni, legalábbis nem most.
ne keress kifogásokat. Mindig van mit tenni. Elköltözni is el tudsz, ha akarsz, ha pedig nem, akkor elhúzhatsz egy gyermek- és ifjúsági pszichiáterhez, segítségért. 18 éves korod után már díszkíséret sem kell (értsd: szülői beleegyezés).
4 Az éneklést még nem próbáltam.Köszi:)
5 Trálálálálá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!