A családom folyton velem ordibál és rájöttem, azért, mert rajtam vezetik le a feszültséget. De ha én nem leszek, akkor szét fog hullani a család?
Nem, nem fog szét hullani. :-)
Mennyi idős vagy? Anno én is így voltam mint te. Ha csináltam valamit, ha nem mindig porondon voltam.
Amikor 20 évesen elköltöztem és ritkán jártam haza, kissé megzakkantak. Jobb irányba változtak, észre vették magukat.
Ugyan olyan bunkók maradtak. Csak annyiban változtak a dolgok,.hogy most már azt csesztetik, aki a hibás, nem pedig azt aki épp arra járt, vagy a bögyükben van.
Mikor elmentem, 3 hónapra rá, kiderült:
-ki takarított, ki nem
-ki főzött mindig
-ki vasalt
-vagy, hogy igazából ki is a ludas a magas villany számlát illetően
Van ami csak akkor változik, ha már nem leszünk. De ehez nemömuszály költözni. Elég 1-2hét táborozás, vagy nagyszülőknél nyaralás, úgy hogy csak te nem vagy otthon.
Ugynez van nálunk is!
Anyu,meg apu folyton veszekednek,de ha én pl arra megyek,amerre ők vannak,vagy meglátnak,mindkettő velem kezd el veszekedni.
ha kevés pénzt kapnak,
ha valaki felidegesíti őket,
ha valami történik,de nem miattam
folyton rajtam vezetik le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!