Ellenem fordult az egész családom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
egésznap sírok semmitől sem lesz jobb kedvem + tegnap rátett az egész családom : mocsok gyereknek nevezett anyukám meg szerencsétlenségnek meg hogy bánja hogy megszült tegnap óta egy szót se szól nem is néz rám , nagymamámat multkor hallottam hogy ezt mondja anyának: "ebből a gyerekből is mi lesz??egy nagy senki!! " ezt már mondta nekem barátnőm apukája is !!!!! mit csináltam rosszul?nem iszok,nem drogozok semmi ilyen.. mit tettem?! már gondoloztam hogy elszökök vagy begyógyszerezem magam úgyse hiányoznék nekik 17/L2012. nov. 17. 12:24
1/6 anonim válasza:
De mégis hogyan pattant ki tegnap ez a vita?
2/6 A kérdező kommentje:
sehogy..ültem a tv előtt és bejött anyám és elkezdett üvöltözni
2012. nov. 17. 12:28
3/6 anonim válasza:
Ha már barátnőd apukája is mondta annak csak van valami oka. Butaságokon meg ne járjon az eszed, mi az hogy begyógyszerezed magad?! Nincs olyan amit ne lehetne helyre hozni!
4/6 anonim válasza:
Valami oka csak van (legalábbis szerintük), mégis mire mondják ezt? Értem, hogy az utolsónál csak ültél a tv előtt, de gondolom, nem ez volt az első ilyen.
6/6 anonim válasza:
Ha még a barátnőd apukája is mondja, tuti van oka. Úgyhogy ne tedd a szentet, kivele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!