Mit lehet csinálni egy nőnek otthon egész nap, ha már a gyerekei iskolások? Ti nem őrülnétek meg?
Mindenki éljen úgy, ahogyan Ő jól érzi magát, ha van rá lehetősége. Ha ez az ő családját nem zavarja, nincs szükségük a pénze és mellesleg neki is jól esik ez a semmittevés, akkor mi a baj vele?
Nem vagyunk egyformák. Van, aki szeretne így élni, míg mások nem.
szerencsés vagyok,nekem is van választási lehetőségem.A ferjemmel azt beszéltük,ha hagyományos felállásban élnénk,ő örülne,ha nem dolgoznek,hanem otthon maradnék,nekem is bejonne,le tudnám foglalni magam.DE el fogok menni dolgozni,mert ő is otthonról melozik így mi 24/24et együtt vagyunk,ez viszont egy idő után fárasztó...
szóval nem tudhatod,h ő milyen indíttatásból nem dolgozik.
Őszintén örülnék egy ilyen életnek. Elmennék minden nap valahova, akár futni, hogy csini legyek, akár konditerembe, színházba a barátnőkkel, már ha ráérnek, vagy kiülnék a medence mellé nyáron. Ezt hívják amúgy luxusnak és én el tudnám viselni :) Mennék múzeumba, könyvesboltba aaa de jó lenne :)
Azt írod, szerencsés helyzetben van mert azt csinálhatna amit szeretne. Na ő vezetni szeret, és ide oda menni :) Én pl akkor szerintem agyagoznék, festenék lószőr ecsettel vászonra, vagy elmennék túrázni, síelni. Tudod az önmegvalósítás nem csak a munkában lehetséges. Attól még senki élete sem sivár, hogy nem dolgozik. Ha nem kellene pl. egy multiban húznom az igát, hanem lenne időm elolvasni egy könyvet, vagy japánul tanulni, szerintem hasznosabb életet élnék, mint a többi droid :)
És mit tud otthon csinálni évekig akinek gyerek sincs,csupán nem dolgozik (mondván nincs meló ami tetszene,akárhova meg nem megy el)? Van ilyen ismerősöm,huszonéves nő,sorozatokat néz,netezik,várja hogy délután hazaérjen a pasija.
Én se birnék otthon ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!