Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kitől kérjek segítséget, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitől kérjek segítséget, hogy kilépjek ebből az egész kapcsolatból? Egyedül nem bírok!

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem bírom elhagyni a páromat,bármilyen rosszul is bánjon velem.Belegázolt a lelkembe teljesen tönkre tett.Valamikor még az elején nagyon jó ember volt,oda volt értem,kedves volt tényleg azt mondtam,hogy soha nem találnék ilyen jót! De mára ez megváltozott.Minden egyes szavával és tettével durva és flegma.Nem kapok tőle semmi szeretetet törődést és kedvességet.Megalázott,ott okozott és okoz fájdalmat ahol csak tud.A szex része annyibann merül ki,hogy csókolózunk aztán durr bele a közepébe és kész.Közölte,hogy megszokta,azt hogy nem voltunk együtt csak 2 hetente.1,5 év alatt egyetlen egyszer sem lehetett megbeszélni vele semmit,mert ha elkezdek mondani valamit egyből puffog,morog,kiabál idebetegeskedik.Neki minden jó úgy,ahogy van és változtatni nem akar semmit.Én 20 éves vagyok ő 28 gyereket szeretne én Nem!

Tudom és tudom,hogy nem illünk össze nekünk nincs jövőnk,de egyszerűen nem bírom elhagyni.

Megtettem 10-20-100 és még is vissza mentem magamtól,biztos hogy most ezzel él vissza.Haza cuccoltam és volt olyan,hogy már este vissza mentem magamtól.Ő az utóbbi 7 hónapban egyetlen egyszer sem jött ha elhagytam elvolt nélkülem.Tudom,hogy kapcsolat függő vagyok,de egyedül nem bírom.Nem vagyok rossz nő elég sok hódolom van,de még sem tudok senkivel sem lenni,pedig biztos vagyok abban,hogy ha jönne valaki biztos,hogy eltudnám hagyni.Anyagilag is teljesen rá vagyok utalva,én tanulok se kint se bent a helyem.Se anyám se apám,egyedül a nővérem aki prostituált külföldön. Tuti beteg az agyam.... :(

2013. márc. 5. 16:23
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
És hogy valami hasznosat is mondjak: Menj el egy pszichológushoz. Gyűjtenél egy kis lelkierőt, lenne támaszod. Van ingyenes is. Ha erre sem vagy hajlandó a saját érdekedben, akkor tényleg menthetetlen vagy.
2013. márc. 5. 17:14
 22/47 A kérdező kommentje:
Ok.Nem erre voltam kíváncsi,de mindegy!! igen megérdemlem tudom éss????
2013. márc. 5. 17:15
 23/47 A kérdező kommentje:

ha meglesz rá a pénzem akkor el fogok menni azon vagyok,mivel tb-re nem mehetek,mert 350 km innen vagyok bejelentve !

Az abortuszosnak meg üzenem,kívánom neked is ezt az életet ami nekem van!

2013. márc. 5. 17:17
 24/47 anonim ***** válasza:
48%

Én inkább némelyik hozzászólótól undorodom. Bajban vagy és segítséget kérsz erre fikáznak, pedig nem hinném hogy ők maguk szentek.

Biztos hogy nem mehetsz itt orvoshoz? A közelmúltban még szabad orvos választás volt. Javaslom tegyél egy próbát, mond azt hogy itt laksz, itt tanulsz. Azok után amiken keresztül mentél minden pszichikai panasz jogos amiket írsz s jó lenne mielőbb szakember kezei közé kerülni, mert nem biztos hogy elég lesz egy szakma ilyen helyzetben a megoldáshoz. Egy kezelt lélek is kellene.

Az hogy akarsz változtatni és belátod hogy kell nagyon is jó jel mert ott szokott elbukni hogy nem látják be nem tesznek érte. Az hogy szakmát tanulsz megintcsak a legjobb út a normális életbe.

A f@sz hozzászólókkal pedig ne törődj, k@pj@'k be.

2013. márc. 5. 17:20
 25/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó!

nem foglalkozok velük,mert számítottam rá.Próbáltam,de nem hogy a pszihlógus de még egy nőgyógyász sem fog abban a kerületben ahol én lakom.A recepción elkérik a lakcím kártyám és azon vidék van nem 1-2 próbáltam már meg.A sulit semmiért nem hagyom.Mikor veszekedett vagy is undorítóskodott akkor elmagyaráztam neki,hogy várjon 1,5 évet majd utána,de én nem hogy neki senkinek nem szülnék,szóval lenne még 1,5 évem....

2013. márc. 5. 17:23
 26/47 anonim ***** válasza:
Szinte biztos,hogy az iskoládban is működik valamilyen tanácsadás,tanulói krízishelyzetekre.Oda is mehetsz.Nézz utána,ha nem látsz kinn plakátot vagy információt kérdezd meg a titkárságon.
2013. márc. 5. 17:26
 27/47 A kérdező kommentje:
Ez a suli szinte egy nagy nulla még az órák sincsenek meg tartva normálisan,de holnap úgy is mennem kell órára és meg fogom kérdezni.Egyébként a gyakorlati része jó,csak a főnök..na mindegy tudom,hogy mindenhol nyelni kell...
2013. márc. 5. 17:28
 28/47 anonim ***** válasza:
Itt az lenne a legjobb a kérdezőnek ha valahova el tudna menni lakni. De nincs rá pénz és a szüleihez se mehet. Ez a legnagyobb probléma.
2013. márc. 5. 17:28
 29/47 anonim ***** válasza:
40%

Igazából jogos a kiakadás. Mármint a hozzászólások részéről. Adott egy fiatal felnőtt nő, aki segítséget kér, de hogy? Visszautasítja. Nem tud pszichológushoz menni, mert X kilométer, stb. Hót kamu. NEM AKAR tenni saját maga érdekében, csak várja,hogy megoldódjon a helyzet.

Én 21 éves vagyok és volt olyan kapcsolatom, amiben szenvedő fél voltam. Megvertek. Nem volt nekem sem pénzem, sem végzettségem, stb. Mégis tudtam,hogy egy életem van, ami baromi rövid ahhoz,hogy sopánkodjak és ott ragadjak ebben a helyzetben. Hát fogtam magam és leléptem. Hónapokig sírtam, megfenyegetett, mégsem tettem fel ide kérdést,hogy virtuálisan megoldják a problémámat vadidegenek pár jó szóval.

Le lehet pontozni, de ez a szomorú igazság: Gyáva vagy. Hiába hárítód el az általad negatívnak vélt hozzászólásom. Valójában ez segítene rajtad. De nem. Te csak ülsz és várod, hogy simogassák a lelked. Hát kisanyám, még egyszer mondom: Megérdemled.

Fel kéne fogni, hogy a pátyolgatás semmire nem jó. Az ilyen gyenge embereken csak az fog, ha noszogatják őket. Ha a fülükbe ordítják,hogy MÁSSZÁL KI AZ ÖNSAJNÁLATBÓL. Persze ezt zokon veszik és semmi sem változik körülöttük. Pár jó szó jól esik mindenkinek, de nem segít.

2013. márc. 5. 17:30
 30/47 anonim ***** válasza:
47%
Ja, és még valami. Én is vidéki vagyok és érdekes módon fogadtak egy pesti SZTK-ban. Ingyen. Pszichológust, különböző lelki segélyszolgálatot pedig pontosan két perc alatt találnál. Én is tudnék írni kapásból 5-6 helyet,ahova ingyen bemehetnél és segítenének. Te kifogásokat keresel egyelőre, nem segítséget.
2013. márc. 5. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!