Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitől kérjek segítséget, hogy kilépjek ebből az egész kapcsolatból? Egyedül nem bírok!
Sziasztok
Nem bírom elhagyni a páromat,bármilyen rosszul is bánjon velem.Belegázolt a lelkembe teljesen tönkre tett.Valamikor még az elején nagyon jó ember volt,oda volt értem,kedves volt tényleg azt mondtam,hogy soha nem találnék ilyen jót! De mára ez megváltozott.Minden egyes szavával és tettével durva és flegma.Nem kapok tőle semmi szeretetet törődést és kedvességet.Megalázott,ott okozott és okoz fájdalmat ahol csak tud.A szex része annyibann merül ki,hogy csókolózunk aztán durr bele a közepébe és kész.Közölte,hogy megszokta,azt hogy nem voltunk együtt csak 2 hetente.1,5 év alatt egyetlen egyszer sem lehetett megbeszélni vele semmit,mert ha elkezdek mondani valamit egyből puffog,morog,kiabál idebetegeskedik.Neki minden jó úgy,ahogy van és változtatni nem akar semmit.Én 20 éves vagyok ő 28 gyereket szeretne én Nem!
Tudom és tudom,hogy nem illünk össze nekünk nincs jövőnk,de egyszerűen nem bírom elhagyni.
Megtettem 10-20-100 és még is vissza mentem magamtól,biztos hogy most ezzel él vissza.Haza cuccoltam és volt olyan,hogy már este vissza mentem magamtól.Ő az utóbbi 7 hónapban egyetlen egyszer sem jött ha elhagytam elvolt nélkülem.Tudom,hogy kapcsolat függő vagyok,de egyedül nem bírom.Nem vagyok rossz nő elég sok hódolom van,de még sem tudok senkivel sem lenni,pedig biztos vagyok abban,hogy ha jönne valaki biztos,hogy eltudnám hagyni.Anyagilag is teljesen rá vagyok utalva,én tanulok se kint se bent a helyem.Se anyám se apám,egyedül a nővérem aki prostituált külföldön. Tuti beteg az agyam.... :(
Kollégiumba már nem,és onnan is haza kell jönni sajnos. Március 31. vége a kilakoltatási tilalomnak van 1,5 milliós tartozása a nevelő apámnak így őt is kifogják dobni.
Persze tesómmal igen.Segít anyagilag,de ő sem labilis 100%-osan. Ja most kezd alkoholistává érni.Nem vagyok bejelentve bp-re csak vidékre így nem tudok orvoshoz menni így.
Ja és sehol nem tartunk,nincs semminek,mert az anyja sakkban tartsa.Nem akar költözni se semmi.
Szóval itt állok semmi nélkül most tanulok egy jó szakmát amit szeretek de még ebből is van több mint 1 év.
Bocsi a helyesírási hibákért,de sietek,mert nem sokára jön a nagy szerelmem megint elvenni a maradék élet kedvemet.
Igen hiába tudom,hogy nagyon sok nő szeretne úgy kinézni mint én,akkor sem tudom magamat elfogadni...áhh higyjétek el ez nagyon rossz nekem...heti 50x tuti az öngyilkossági hajlam is bennem van,már volt 2 de megmentettek.
Mondom én hogy beteg vagyok.Tudom én sem vagyok hiba nélkül,de én miért nem érdemlem meg a Boldogságot? erre nem bírok rájönni.
"de én miért nem érdemlem meg a Boldogságot?" Mindenki a saját sorsának kovácsa. Azért nem vagy boldog, mert vergődsz, mint egy partra vetett hal, teszem hozzá szándékosan. MEG-ÉR-DEM-LED.
Egyedül te tudnál változtatni, mégis milyen segítséget vársz? Persze, ezt is más oldja meg helyetted. Hát anyukám, ezt magadnak kell(ene) megoldanod, bár ha 11 éves korod óta csak sodródsz az árral, valszeg nem fogsz megváltozni. Sosem lesz elég erőd hozzá, veregesd jól vállon magad és továbbra is várd csak másoktól,hogy megoldják helyetted az elfuserált életed, amiért egyedül te vagy a felelő.s
Egyébként milyen az a 20-21 éves fiú, aki megdug egy 12 évest? Büntetendő, aberrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!