Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek, ha a párotoknak ellenkező nemű barátja is lenne?
barátomnak van egy lány barátja.
már nagyon régóta, sok-sok éve ismerik egymást.
barátom elmesélte, hogy anno, még mikor kisiskolások voltak, gondolkoztak azon, hogy megpróbálják együtt, de végül mégsem lett köztük semmi, csupán jóban maradtak.. A lánynak van kapcsolata, évek óta, azóta barátom is megismert engem, és belém szeretett. :)
De olykor mesél a lányról. Pl multkor is összefutottak az utcán, és mondta hogy mivel ismerőse szeretne neki bemutatni, mert sokat mesélt már a lánynak rólam, és szerinte bírnánk egymást.
Továbbá barátom kérdezte, hogy ez engem zavar-e?
Mondtam, hogy nem zavar, szívesen megismerem a lányt.
De közbe, akárhányszor erre gondolok görcsbe ugrik a gyomrom, és hát félek a találkozástól.
Amugy barátom nem mesél róla állandóan, nem áradozik rólam, csak megemlíti olykor, mint ismerőst.
Amugy a csaj pasijával is jóban van.
Csak félek, hogy esetleg érezhet-e a lány iránt?
Ti féltékenyek lennétek? Vagy amíg érzem, hogy szeret nincsen baj? És jó pont, hogy nem rejtegeti, hanem be akarja mutatni nekem? Vajon van okom félni???
Túlparázod a dolgot. Teljesen normális a felnőttek között, hogy az embernek van ellenkező nemű barátja. Nekem például jobbára csak fiúbarátaim vannak, de eddig ebből egyetlen pasim sem csinált problémát. Még örültek is neki, hogy nem idegen tőlem a meccsnézés meg a sörözés.
A legtöbb pasimnak szintén voltak lánybarátai, ismertem is őket, olyan is van, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Legyél nyitott, és ne féltékenykedj, mert az a kapcsolat halála.
25/N
Te hülye vagy, nincsen rá jobb szó, sajnálom.
Elmondod, hogy huhh, de szerelmes vagy, aztán meg szakítani akarsz, amikor a pasid megtisztel azzal, hogy bemutat a barátainak? Mert akármilyen nemű is az a barát, nem mindenkit viszünk be a baráti társaságunkba, ez egy nagy dolog, azt jelenti, hogy fontos vagy neki.
Bízz a barátodban, és akkor nem lesz gond.
25/N
Bocs, csak a második hozzászólásom előtt olvastam el a válaszokat is.
25/N
Nem nem fura. Ha szereted és szeret, oszd meg vele a gondodat. Ha csak így kihátrálnál, az orbitális hülyeség lenne.
Mondjacsilált indokkal szakítani nem csak bunkóság, hanem a kapcsolat értékét is tönkreteszi. Ő nem az a pasi, aki átvert. Ezt kéne a kicsi buksidba jól beleverni!!!!
Nem lennék, mert nekem is ellenkező nemű barátaim vannak. Voltak lány barátaim is, akikben óriásit csalódtam, ellenben a fiúkkal, akiknek a barátsága és a felém tanúsított lojalitása kiállta az idő próbáját. Hosszú évek óta ismerem őket, akiben felmerülne a féltékenykedés emiatt, azt simán idiótának nézném és nagyon berágnék. Olyanok ők nekem mint a bátyáim/öcséim.
27 L
ne féltékenykedj ha nincs okod rá.. bár nekem is titkon minden meg szokott fordulni a fejemben ha bejön a képbe egy lánybarát, DE nem mondom ki, jobb így. max néha kis szégyenlős kérdéseket felteszek, de ennyi. vmiért ott van mindig a jobb félni, mint megijedni, gondoljunk bele mekkora csattanás az ha vakon megbízunk párunkban, és paff.... mondjuk én bízom benne, de tudjuk hogy milyen nőszemélyek is léteznek, akiknek semmi sem szent.
Ezért szerintem jobb ha megismered ha van lánybarátja, szerintem jópont h nem titkolja előled, hanem megosztja a barátságait veled:) megismered a lányt, és eldöntöd van-e félnivalód:) de addig is leplezz minden féltékenykedős hajlamot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!