Komoly kapcsolatban élők! Ti soha nem vagyok féltékenyek a párotokra?
Itt is nyilván mindenki szépít.
Egy egészséges féltékenység kell!
Én pl ha at érezném, h a párom soha egyáltalán nem féltékeny egy idő után azt godolnám, hogy már nem is érdeklem...
Nem vagyok féltékeny, mert önálló életem van ami nem kizárólag a páromra épül. Ha meg akar csalni úgyis megcsal, de attól még az én életem folyik tovább, csak nélküle.
Emiatt nem szeretem őt kevésbé, de nem dugom homokba a fejem, mintha velem soha nem történhetne meg ilyesmi.
"Nem vagyok féltékeny, mert önálló életem van ami nem kizárólag a páromra épül. Ha meg akar csalni úgyis megcsal, de attól még az én életem folyik tovább, csak nélküle. "
Tipikus fedő szöveg :D
Ez egy teljesen természetes dolgog mint mikor egy szülő félti a gyerekét...akit szeretsz félted, akibe szerelmes vagy féltékeny vagy...egyáltalán nem arról van szó, hogy állandóan minden kis sz@ron... de vannak olyan helyzetek minden pár életében mikor ha kicsit is de előbújuk az egyik félből. Akiből nem annak valószínűleg nincsenek érzelmei...
És ezt felnőtt férfiként mondom!
Én féltékeny vagyok. Na nem túlzóan, inkább csak egészséges szinten. De ez az önbizalomhiány miatt van. Sajnos elég sokat híztam, már nem érzem magam vonzónak, és mindig az jár a fejemben, hogy biztos fog jobbat, szebbet, kedvesebbet, vékonyabbat találni, már nem akarok elmenni vele a barátaihoz, mert nem akarom égetni. Ezáltal azt is képzelem, hogy biztos megy nőhöz is. Pedig nem így van, nagyon szeret, minden nap elmondja, közös gyereket szeretnénk, most házasodtunk, soha nem adott okot rá, hogy féltékeny legyen, sőt, én talán többet járok el a barátnőimmel, de mégis. Hülye szitu, mert megbízom benne, de valahogy magam miatt mégis rémeket látok. Ez sem normális :( tudom, hogy ezellen csak én tehetek, de nagyon nehéz :( Pedig az elején nem voltam ilyen.
Szerintem féltékenység mindenkiben van, csak mindenki máshogy értelmezi.
Nem vagyok az... nekem is főleg fiú barátaim vannak
egyébként már ismerem őt, minden rezdüléséből tudom mire gondol,
kimutatja hogy szeret , nem féltékenykedéssel szóval bízik is bennem.....tehát ő sem az...
Külön is járunk minden héten szórakozni és együtt is, nem adtam fel a régi életem, a barátaim miatta ahogy ő sem és nem is vártam el.....(pedig a volt csaja is a társaság része)
HA meg akarna csalni a féltékenykedés nélkül is megtenné, azzal csak rákontráznak a nők hogy hisztérikussá válnak ha a közelükbe megy egy másik lányka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!