Komoly kapcsolatban élők! Ti soha nem vagyok féltékenyek
a párotokra?
Figyelt kérdés
Annyi kérdést olvasok itt ezzel kapcsolatban, és általában az jön le, hogy az emberek többsége nem féltékeny, lehet a párjának sok ellenkező nemű barátja, elmehet haverokkal nélküle bulizni rendszeresen, és ezzel semmi probléma. Ha más nők rámásznak az sem baj, mert hát ugye őt szereti, mert vele van. Ezzel szemben az életben az ismerőseim között nem ez a jellemző hozzáállás (nem csak egy szűk baráti körben, hanem tágabb ismerősök között is). Itt csak mindenki azt mondja, ami jó lenne, ha úgy enne, de valójában ők sem így élnek?
Ha már ennyire dobáljuk a megállapításokat, én is megállapítom, hogy az önbizalomhiányos ember mondja csak a féltékenységre, hogy egészséges.
Ekkora baromságot rég hallottam már. :D
2012. nov. 22. 13:48
42/46 anonim válasza:
A párommal lassan 1 éve vagyunk együtt, oda-vissza van egy kis féltékenység bennünk. Amúgy nem vagyok féltékeny típus, de sajnos a kapcsolatunk elején nekem is adott rá okot, pl. használtam a számítógépét, letöltöttem egy dokumentumot, megnyitottam a mappát ahova letöltötte, és mire bukkantam? Az én Egyetlenemnek míg egyedül volt, mániája volt gyűjteni a csajokról a képeket (nem playmate-ek, hanem x társkereső oldalról x profiljának a meztelen képei stb.) Ami még nem is zavart volna, de találtam több olyan képet is, akiket ismerek, meg olyan képet amit már akkor szedett le amikor együtt voltunk. Szóval gondolhatjátok, ez kicsit betett az önbizalmamnak is. :D De azért nem kapok hiszti rohamot ha megnéz egy nőt, nem olvasunk bele egymás leveleibe, de azért ha sms-t kapok/kap, megkérdezzük, hogy ki írta, vagy ha közösségi oldalon ír valaki, vagy kikezd valamelyikőnkkel valaki, azt elmondjuk, nehogy félreértés legyen belőle a későbbiekben. :)
2012. nov. 22. 14:10
43/46 anonim válasza:
Igazából nincs mire.
Munkába jár velem, majd velem együtt haza. Még nem élünk együtt, így reggel vele jövök hazafele, este meg vele megyek hozzájuk. A köztes időben nem tud félremenni, csak céges programjai vannak, évente 2-3, szóval nem tud félremenni.
Maximum az interneten tudna csajozni, talán van benne ennyi gerinc, hogy nem tesz ilyet.
Nem mondom, hogy nem zöldültem, de inkább akkor, ha láttam egy jó nőt és tudtam, hogy mit tudna vele tenni. :D
2012. nov. 22. 14:36
44/46 anonim válasza:
Én féltékeny típus vagyok,és igazából vannak is nők,akik próbálják a páromat környékezni.Ezt onnan tudom,hogy ő mondta el.Nem esik jól.Nem cirkuszolok emiatt,de résen vagyok,nyitva tartom a szemem,és a félsz bennem van.
2012. nov. 22. 15:58
45/46 anonim válasza:
Miért lennék féltékeny? Én csalom. Vagy talán ő is engem?:))) Féltékenység nem. Féltés, igen.
2012. nov. 22. 18:22
46/46 anonim válasza:
Nálunk az elején voltak problémák elég durván, mivel kb meg kellett tanítani a kedves páromat,hogy annyira azért nem illik egy barátnő mellé beszerezni még pluszba pár önbizalomnövelő nyalógépet... Durván ráakaszkodott pár lány,ő meg élvezte ugyebár. Na emiatt is voltam én féltékeny. Ő meg amúgy is az volt mindigis. De körülbelül 4-5 hónapja eszembe sem jutott semmiféle ilyen féltékenységgel kapcsolatos gondolat. És élvezem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!